Αυτά είναι τα πιο ονειρεμένα πρωτοχρονιάτικα δώρα!

Αυτά είναι τα πιο ονειρεμένα πρωτοχρονιάτικα δώρα!

Δεν σας καταλαβαίνουν; Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια κοινότοπα δώρα; Δείξτε τους αυτή τη σελίδα κι αφήστε τους να διαλέξουν.

χριστουγεννιάτικα δώρα

Πέρασε λοιπόν το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννωv, και περιμένετε τώρα με αγωνία (;) να ανοίξετε τα δώρα την πρωτοχρονιά.

Ένα μειδίαμα απογοήτευσης έχει ήδη σχηματιστεί στο πρόσωπό σας. Κανείς δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σας. Είστε ένας πραγματικός λάτρης της αυτοκίνησης κι αντί να δέχεστε αντίστοιχα δώρα, η φαντασία των οικείων και συγγενών αναλώνεται στα τετριμμένα: Γραβάτες και πιτζάμες, παντόφλες και κασκόλ, άντε και κάνα πουλοβεράκι... Τώρα, έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν το λάθος τους με τα σωστά πρωτοχρονιάτικα δώρα.

Διότι για να διαβάζετε το DRIVE, κάτι άλλο επιζητάτε. Αφήστε διακριτικά ανοιχτή την τρέχουσα σελίδα κοντά στο έτερον ήμισυ κι απομακρυνθείτε. Θα το πάρει το μήνυμα.

Βαρετά δώρα για κάποιον που είναι τόσο εκλεκτός και εκλεκτικός όσο εσείς; Αυτά είναι τα πρωτοχρονιάτικα δώρα που θα έπρεπε να σας αγοράσουν

Αν σας αγαπάει πραγματικά, την Πρωτοχρονιά θα πάρετε τα σωστά δώρα που δεν σας έκαναν τα Χριστούγεννα, στη γιορτή ή στα γενέθλιά σας. Ξεκινάμε λοιπόν.

Βέρες Honda
Χριστουγεννιάτικα δώρα
Η ιαπωνική U-Treasure αποκάλυψε πρόσφατα νυφικές βέρες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να θυμάστε την αγαπημένη σας αυτοκινητοβιομηχανία, πέρα από τον/τη σύζυγό σας. Τα δαχτυλίδια είναι φτιαγμένα από λευκόχρυσο κι εξωτερικά μοιάζουν με μια απλή ασημί βέρα, κάτι που τα καθιστά διακριτικά και κατάλληλα ακόμα και για όσους/ες απεχθάνονται τις βέρες και δηλώνουν ότι δεν θα φορέσουν ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μοιράζοντας χριστουγεννιάτικα δώρα με τα αυτοκίνητα της Lancia Martini Racing [video]

Ωστόσο, η ουσία κρύβεται στην εσωτερική επιφάνεια: Η U-Treasure συνεργάστηκε με τη Honda και την έπεισε να αδειοδοτήσει επίσημα 12 από τους λογότυπούς της, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε να χαραχθούν στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού σας, για να σας υπενθυμίσουν την πραγματική σας αγάπη. Οι κάτοχοι ή λάτρεις των Civic, Prelude κι Integra θα τα βρουν στη λίστα, αλλά δυστυχώς απουσιάζει το NSX, το S2000 και το Jazz.

Το μοναδικό ηλεκτρικό που δεν έχει καθόλου haters

χριστουγεννιάτικα δώρα

Ο Γαλλοελβετός ζαχαροπλάστης Amaury Guichon φτιάχνει υπέροχα γλυπτά από σοκολάτα, μεταξύ των οποίων το πιο νόστιμο Hyundai Ioniq 6 στον κόσμο. Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται η δημιουργία του γλυκίσματος, ξεκινώντας από ένα άδειο τραπέζι και μια κανάτα με υγρή σοκολάτα. 

Αρχικά δημιουργεί ένα μεγάλο ορθογώνιο από σοκολάτα και σχεδιάζει τη σιλουέτα του Ioniq 6. Λυγίζει κομμάτια υλικού για να σχηματίσει τμήματα όπως το καπό, το παρμπρίζ κι η οροφή. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Χριστουγεννιάτικα δώρα από τη MINI

Χρησιμοποιεί τον ίδιο τύπο εργαλείων που θα χρειαστείτε για τη γλυπτική του πηλού και κόβει τη σοκολάτα για να προσθέσει λεπτομέρειες της σχεδίασης. Αφού αφιερώνει κάμποσο χρόνο στην μπροστινή μάσκα, τον πίσω προφυλακτήρα και το σπόιλερ, το μοντέλο μοιάζει πλέον με καφετί Ioniq 6.

Μην στενοχωριέστε αν δεν μπορείτε να φάτε το δώρο σας. Έτσι κι αλλιώς, με τόσο φαγητό αυτές τις μέρες, είναι το τελευταίο που χρειάζεστε. Χαλάει κι η αναλογία κιλών ανά ίππο.

Suzuki Jimny, η πιο ιδιαίτερη θήκη μωρομάντηλων

χριστουγεννιάτικα δώρα

Είστε κι εσείς από αυτούς που κλαίνε με μαύρο δάκρυ επειδή δεν μπορούν πια να αγοράσουν ένα επιβατικό Suzuki Jimny; Το ιαπωνικό μαγαζί Camshop έχει τη λύση: Χάρη σε μια συμφωνία αδειοδότησης με τη Suzuki, το κατάστημα λιανικής έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακά ακριβές μοντέλο κλίμακας 1/12 του Jimny που λειτουργεί ως θήκη για μωρομάντιλα.

χριστουγεννιάτικα δώρα

Έτσι, όχι μόνο θα καμαρώνετε το γωνιώδες αμάξωμα του περιπετειώδους μοντέλου και θα πνίγετε τον πόνο σας, αλλά ταυτόχρονα θα σκουπίζετε τα δάκρυά σας όταν αναλογίζεστε τι χάσατε. Μάλιστα, το Camshop προσφέρει κάτι που δεν τόλμησε η Suzuki: Μια ξεσκέπαστη έκδοση του μικρού 4Χ4. Ένα πάνελ στην κορυφή ανοίγει κι επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να αποθηκεύουν τα υγρά μωρομάντηλα χωρίς να  αλλοιώνεται η υγρασία τους.

Παντόφλες Mazda Miata

χριστουγεννιάτικα δώρα

Οι θαυμαστές του πιο καλοπουλημένου ρόουντστερ όλων των εποχών θα λατρέψουν αυτές τις χνουδωτές παντόφλες. Με σχήμα που θυμίζει το Miata πρώτης γενιάς και τους εμβληματικούς αναδυόμενους προβολείς, δεν θα χρειάζεται να αποχωρίζεστε το αγαπημένο σας μοντέλο ούτε μες στην κρεβατοκάμαρά σας. Με τιμή στα $54,90 (€50), δεν περιμένατε βέβαια να είναι φθηνές. Αλλά πότε ένα Miata ήταν φθηνό;

Θήκη για τις τηγανιτές πατάτες

Χριστουγεννιάτικα δώρα

Ταξίδι με το αυτοκίνητο! Όνειρο! Αν δεν σταματήσετε σε κάποιο ταβερνάκι, αλλά προτιμάτε να τρώτε εν κινήσει, αυτό συνεπάγεται σχεδόν πάντα τηγανιτές πατάτες μες στο αυτοκίνητο. Οι οποίες απαιτούν δύο χέρια μόνο για χάρη τους. Το ένα να ακινητοποιεί τη συσκευασία και το άλλο να κατευθύνετε στο στόμα σας.

Επαναστατική εφεύρεση κρατάει τις πατάτες ασφαλείς μέσα στην ποτηροθήκη, ενώ προσφέρει κι άνετη πρόσβαση στην κέτσαπ. Καλή σας όρεξη!

https://www.drive.gr/news/kosmos/ta-hristoygenniatika-dora-tis-bugatti-xekinoyn-apo-eu38

Και βέβαια, μην ξεχνάτε τα χριστουγεννιάτικα δώρα της Bentley, από μόλις €38. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube