Suzuki Jimny μετατρέπεται οπτικά σε «καναδέζα»

Suzuki Jimny μετατρέπεται οπτικά σε «καναδέζα»

Η DAMD μεταμορφώνει το Suzuki Jimny σου στην «καναδέζα» που οδηγούσες στον στρατό.

Η DAMD είναι γνωστή στο αναγνωστικό κοινό του Drive. Πρόκειται για ιαπωνικό βελτιωτικό οίκο που σχεδιάζει αεροδυναμικά κιτ και τμήματα καμπίνας για διάφορα εγχώρια μοντέλα. Στο παρελθόν έχουμε ασχοληθεί με τις αισθητικές μετατροπές που κάνει στο λατρεμένο σε όλο τον πλανήτη Suzuki Jimny, ώστε να μοιάζει με ένα μίνι Land Rover Defender ή μια μικρή Mercedes-Benz G-Class.

Τώρα, καταπιάνεται με ένα ακόμα «κουστούμι», το οποίο αναλαμβάνει να φέρει νοσταλγικές μνήμες, μεταποιώντας το τρέχον 3θυρο Suzuki Jimny σε κλασική G-Class. Ίσως μάλιστα να μας θυμίσει λίγο και τις κλασικές «καναδέζες» που οι περισσότεροι οδηγήσαμε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μας θητείας.

Με λιγότερα από τρία χιλιάρικα, το αγαπημένο σου Suzuki Jimny μετατρέπεται σε νοσταλγική «καναδέζα»

Το Jimny ονομάζεται πλέον Little G Traditional, με το πακέτο να αλλάζει συνολικά 10 τμήματα του αμαξώματος. Υπάρχει νέα μάσκα με οριζόντια χωρίσματα και καλύμματα προβολέων με λεπτό κάθετο πλέγμα.

Suzuki Jimny

Ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι επανασχεδιασμένος και περιλαμβάνει πορτοκαλί ορθογώνια φώτα ομίχλης κάτω από τους κύριους προβολείς. Υπάρχουν μικρά φώτα στις γωνίες του καπό με δικά τους προστατευτικά καλύμματα για προστασία εκτός δρόμου.

Το μοντέλο της DAMD φοράει ένα τεράστιο σετ πλαϊνών καθρεφτών, για πιο ρετρό εμφάνιση, αλλά και λασπωτήρες σε όλους τους τροχούς. Ένα χαριτωμένο αυτοκόλλητο στις πόρτες δείχνει μια καμήλα σε προφίλ με τη λέξη "Traditional" από κάτω. 

Suzuki Jimny

Με επιπλέον χρέωση, το Little G Traditional μπορεί να εξοπλιστεί με σχάρα οροφής με ξύλινες πινελιές. Προσθέτει στην περιπετειώδη εμφάνιση του μικροσκοπικού off-roader και σίγουρα αναβαθμίζει την ικανότητά του να μεταφέρει περισσότερες αποσκευές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Dutton Surf: Το αμφίβιο Suzuki Jimny που πάει παντού [video]

Η μόνη αλλαγή στο πίσω μέρος είναι ένας νέος προφυλακτήρας που εκθέτει σε κοινή θέα τη διάταξη της πίσω ανάρτησης.

Suzuki Jimny

Η Damd χρεώνει το ισοδύναμο των €2.210 για ολόκληρο το κιτ, αλλά θα πρέπει να υπολογίζεις επιπλέον €471 για τη βαφή.

Αν το λέει η τσέπη σου, η εταιρεία προσφέρει αναβαθμίσεις της καμπίνας με καρό καλύμματα των καθισμάτων, αλλά και ξύλινο ραφάκι πάνω στο ταμπλό για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Suzuki Jimny

Καμία αλλαγή δεν υφίσταται στα μηχανικά μέρη του Suzuki Jimny και δικαίως, αφού το μικρό 4X4 είναι εξαιρετικά ικανό εκτός δρόμου.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube