Μοιράζοντας χριστουγεννιάτικα δώρα με τα αυτοκίνητα της Lancia Martini Racing [video]

Μοιράζοντας χριστουγεννιάτικα δώρα με τα αυτοκίνητα της Lancia Martini Racing [video]

Ας μου έφερναν τα δώρα των Χριστουγέννων με μια Lancia O37 και μία Delta HF Integrale, κι ας ήταν άδεια τα πακέτα.

Επειδή δεν τα προλαβαίνει όλα μόνος του, ο Άγιος Βασίλης ζήτησε λίγη βοήθεια από κάποιους που ακόμη πιστεύουν στην ύπαρξή του. Αλλά φαίνεται πως έχει κάπως… περίεργες παρέες. Ή τουλάχιστον, αυτό δείχνουν τα γούστα τους στα αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμή: Lancia Delta HF Integrale Evo 2

Αν κάτι πρέπει να τους αναγνωρίσουμε είναι ο ζήλος και η προθυμία. Αλλά τα αυτοκίνητα τους είναι μάλλον ακατάλληλα για τη δουλειά. Ο πρώτος… εθελοντής βγάζει από το γκαράζ του μια Lancia 037, το υπέροχο πισωκίνητο αγωνιστικό Group Β. Ξυπνά την πόλη, αναστατώνει το δάσος, απολαμβάνουμε όμορφες γωνίες και ανατριχιαστικό ήχο, όλη την ένταση από την ατμόσφαιρα μέσα από την καμπίνα, αλλά η… απογοήτευση έρχεται στο τέλος. Κάτω από το εμπρός καπό υπάρχουν τα ψυγεία, η ρεζέρβα και δοχεία διαφόρων υγρών. Άρα πουθενά χώρος για δύο τρία πακέτα. Και πίσω στο σωληνωτό πλαίσιο κρέμεται ο κινητήρας και το κιβώτιο. Άρα; Τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση; Τηλεφωνείς σε έναν φίλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμή: Lancia Delta HF Integrale 16v

Αν είσαι ιδιοκτήτης Lancia 037 βέβαια, κατά το «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» είναι πολύ πιθανό αυτός ο φίλος να σκάσει με μια Delta HF Integrale. Το αυτοκίνητο που στις διάφορες εκδόσεις του κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έξι φορές από το ’87 ως το ’92. Τη λύση τελικά δίνει το πρακτικό μυαλό μιας γυναίκας, που εμφανίζεται με ένα Iveco, ένα από τα φορτηγά φορητού service της ομάδας.

Το video είναι εξαιρετικά γυρισμένο, πολύ όμορφα πλάνα και υπέροχους ήχους. Πρέπει να το δείτε.    

Πηγή Girardo & Co

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube