Έρχεται η Mercedes-AMG CLA 35

Έρχεται η Mercedes-AMG CLA 35

Ακόμα μια πρόταση της Mercedes με τον δίλιτρο κινητήρα 306 PS.

Η Mercedes-Benz δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο facebook την πρώτη φωτογραφία teaser της επερχόμενης Mercedes-AMG CLA 35 γράφοντας: "Πανέμορφη από κάθε γωνία. Η νέα Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC. Περισσότερα σε λίγο."

Να θυμίσουμε πως η δεύτερη γενιά της CLA είναι ένα τετράπορτο κουπέ που μοιράζεται πάτωμα και μηχανικά μέρη με τις A-Class, A-Class Saloon αλλά και την επερχόμενη GLA.

Μετά από τις αντίστοιχες εκδόσεις επιδόσεων A35 και A35 Saloon, η CLA 35 παίρνει σειρά και θα φορέσει τον γνωστό κινητήρα 2,0 λίτρων με απόδοση 306 PS και 400 Nm ροπής, ο οποίος θα συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη AMG Speedshift 7G και το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέα Mercedes-AMG A35 [video]

CLA 35

Μπορεί να μην έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις επιδόσεις της CLA 35 όμως ενδεικτικά, η συγγενική A35 ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100km/h σε 4,7", με την τελική ταχύτητα να είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250km/h.

Είναι πολύ πιθανό η πρεμιέρα της CLA 35 να γίνει στην Έκθεση της Νέας Υόρκης που ανοίγει τις πύλες της στις 19 Απριλίου αφού όπως όλα δείχνουν το μοντέλο είναι έτοιμο για την παραγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέα Mercedes-AMG A35 Saloon [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube