Η BMW μας δείχνει κομμάτια της νέας 3άρας [video]

Η BMW μας δείχνει κομμάτια της νέας 3άρας [video]

Η νέα γενιά της 3 Series θα είναι μια από τις σταρ του Mondial de l'Automobile στο Παρίσι. Και μέχρι την πρεμιέρα του παρισινού Σαλονιού, η BMW ξεφουρνίζει teaser.

Παρόλο που πολλές φίρμες δεν θα δώσουν το παρών στο παρισινό Mondial de l’Automobile, το πρόγραμμά του κάθε άλλο παρά φτωχό είναι. Όσες λοιπόν εταιρείες θα είναι παρούσες, έρχονται με το δισάκι τους φορτωμένο, όπως για παράδειγμα η Audi, η Mercedes-Benz, η Peugeot ή η Toyota

Αλλά ο πρωταθλητής σε παγκόσμιες πρεμιέρες θα είναι αναμφίβολα η BMW. Και δεν θυμόμαστε μέσα στην τελευταία δεκαετία να είχε άλλοτε τέτοια ριπή λανσαρισμάτων. Κρατηθείτε! Ο Γερμανός κατασκευαστής θα δείξει σε avant-première τις νέες X5, Z4 και 8 Series, ενώ υπάρχει το μεγάλο γεγονός που θα μπορούσε να επισκιάσει όλα τα προηγούμενα: Η αποκάλυψη της ολοκαίνουργιας 3 Series.

Και για να ανεβάσει το θερμόμετρο, ύστερα από μια πρώτη εικόνα του αυτοκινήτου κάτω από ένα πέπλο, η BMW έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από την κατασκευή των πρώτων αυτοκινήτων της γενιάς G20. Ένα παρατηρητικό μάτι θα δει τα πρώτα κομμάτια του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα τα φανάρια που είναι κολλητά στη μάσκα αλά 5 Series, αλλά και μισοκλείνοντας το μάτι στην E36. Στο πίσω μέρος, τα φώτα θα είναι εμπνευσμένα από αυτά της τελευταίας X4, με μια κόκκινη κύρια επιφάνεια και την υπόλοιπη σκούρα. Και στο εσωτερικό, θα βρούμε το νέο, 100% ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη στο κέντρο που κλίνει προς τον οδηγό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube