Xρονιά ρεκόρ το 2022 για την DS Automobiles στην Ελλάδα

Xρονιά ρεκόρ το 2022 για την DS Automobiles στην Ελλάδα

Με την προσθήκη των DS 4 και DS 9 στην γκάμα και με την εμπορική επιτυχία των DS 3 Crossback και DS 7 Crossback, το 2022 ήταν χρονιά ρεκόρ για την DS Automobiles στην Ελλάδα.

DS Automobiles

Το 2022 ήταν χρονιά σταθμός για την DS Automobiles στη χώρα μας, με τη γαλλική φίρμα να σημειώνει σημαντικές εμπορικές διακρίσεις και να αυξάνει αρκετά τα ποσοστά της στην ελληνική αγορά, σε σχέση με το 2021.

Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια του φυσικού καταστήματος της, του DS Store Athens στο Χαλάνδρι, o Γάλλος κατασκευαστής πούλησε το 2022 1.349 νέα αυτοκίνητα, «απογειώνοντας» έτσι τα ποσοστά του σε σχέση με το 2021. 

DS Automobiles

Η DS Automobiles κατέκτησε μερίδιο 1,2% επί της ελληνικής αγοράς, νούμερο που αποτελεί και την καλύτερη επίδοση της φίρμας μεταξύ των 29 χωρών της Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνολικό νούμερο των πωλήσεων, αφορά στην πραγματικότητα μόνο τα τρία μοντέλα της μάρκας, καθώς το DS 9, έφτασε στην ελληνική αγορά στα τέλη 2022 μην προλαβαίνοντας να δείξει τη δυναμική του.

DS Automobiles

Αξίζει να προσθέσουμε ότι το 2022 πωλήθηκαν περίπου δέκα φορές περισσότερα DS 3 Crossback σε σχέση με το 2021, ενώ οι πωλήσεις του DS 7 Crossback αυξήθηκαν κατά 64%. Τέλος, το 43% των DS 4 που ταξινομήθηκαν το 2022 αφορούσαν την plug-in υβριδική έκδοση E-TENSE.

Σύμφωνα με την DS Automobiles, το αποτέλεσμα της προηγούμενης χρονιάς είναι άκρως ελπιδοφόρο με την εταιρεία να υπόσχεται ότι θα συνεχίσει την πορεία της στην ελληνική αγορά, έχοντας πλέον ακόμα πιο πλήρη γκάμα, αλλά και νέες τεχνολογίες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube