Μοναδικά προνόμια αγοράς από την DS μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Μοναδικά προνόμια αγοράς από την DS μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

«Τα σύγχρονα αυτοκίνητα μοιάζουν μεταξύ τους». Αυτή ακριβώς την πεποίθηση έρχεται να αλλάξει η DS, με το δικό της, φινετσάτο μανιφέστο.

DS7

Η premium γαλλική φίρμα, προσπαθώντας να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, αναβαθμίζει τα μοντέλα της, προσφέροντας μία premium και ισορροπημένη αισθητική.

Ενδεικτικό και μόνο ότι στο εσωτερικό ενός DS έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους έμπειροι τεχνίτες που, εφαρμόζοντας την παραδοσιακή γαλλική χειροτεχνία, συστήνουν την αίσθηση την αίσθηση πολυτέλειας ενός τελείως ξεχωριστού στιλ.

Η DS προσφέρει την απόλαυση του αυτοκινήτου που σου μεταδίδει το ξεχωριστό της σχεδίασής του και συνδέεσαι μαζί του -είτε το οδηγείς είτε απλώς το παρατηρείς εξωτερικά με θαυμασμό. Τώρα δίνει την ευκαιρία μέσω του προγράμματος Premium Upgrade να ζήσει κανείς την πολυτέλεια, τη σχεδιαστική τόλμη, την προηγμένη τεχνολογία, την αίσθηση αβίαστης ροής, τη γνήσια γαλλική άνεση και την κορυφαία οδηγική σύνδεση.

Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, η DS προσφέρει ελκυστικά προνόμια αγοράς μέσω του προγράμματος Premium Upgrade

DS3

Οι πελάτες της DS Automobiles επιπρόσθετα απολαμβάνουν το πρόγραμμα DS Assistance που τους παρέχει 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου υπάρχει η δυνατότητα για κάθε ενδιαφερόμενο να προγραμματίσει ένα privé rendez-vous σε ένα DS Store για να ανακαλύψει την avant-garde εμπειρία. Τα DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9 θα περιμένουν με αποκλειστικά προνόμια αγοράς για την είσοδο στον premium κόσμο της DS. Ας δούμε ή μάλλον ας θυμηθούμε τα μοντέλα που συνθέτουν την γκάμα της DS.

DS 3
H πιο premium πρόταση μέχρι τα 4,2 μέτρα. Το DS 3 ενσωματώνει την τεχνολογία, την ασφάλεια και την άνεση ενός μεγάλου SUV σε compact διαστάσεις κατηγορίας B-SUV με ύψος από το έδαφος 17 cm. Μοναδική κομψότητα, κορυφαία ασφάλεια ως το μόνο στην κατηγορία του με 8 αερόσακους, πλούσια γκάμα με κινητήρες βενζίνης, diesel καθώς και 100% ηλεκτρικό με αυτονομία πάνω από 400 km. Ο πλούσιος εξοπλισμός ήδη από τη βασική έκδοση και το σύστημα Advanced Traction Control με προγράμματα οδήγησης ανάλογα με το έδαφος.

DS3

DS 4
Ένα αυτοκίνητο με ξεχωριστό στιλ που ακροβατεί ανάμεσα σε κομψό hatch και δυναμικό crossover. Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος (19 cm.), οι μεγάλης διαμέτρου τροχοί και οι δυναμικές ακμές ενισχύουν το avant garde πνεύμα της DS. Τέσσερεις εκδόσεις εξοπλισμού χαρισματικές και τεχνολογικά κορυφαίες. Ενδεικτικά, με καινοτόμο σύστημα κλιματισμού, κρυφούς αεραγωγούς και μοναδικό σύστημα καθαρισμού αέρα με δυνατότητα καταγραφής της ποιότητάς του στην κεντρική οθόνη, πρωτοποριακή τεχνολογία DS Extended Head Up Display, σύστημα DS Matrix LED Vision και οθόνη αφής 10” με διαισθητικό χειρισμό. Επιπλέον, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο, το DS4 αποτελείται κατά 95% από επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά, με το 85% να είναι ανακυκλώσιμα.

DS4

DS 7
Το όραμα της DS έφτασε στην ελληνική αγορά με το νέο DS 7, το αυτοκίνητο που επανακαθόρισε τις έννοιες της πολυτέλειας και της γοητείας όπως και της γαλλικής αντίληψης για την άνεση που αρμόζει σε ένα κορυφαίο, ουσιαστικά premium, SUV. Το DS 7 συνθέτει ραφιναρισμένα το τεχνολογικό του υπόβαθρο με τις μεγαλύτερες στην κατηγορία του διαστάσεις και τις εξειδικευμένες τεχνικές που έχουν εφαρμοστεί στο εσωτερικό του. Εξωτερικά, τα DS Light Veil, τα «φώτα ημέρας στο χρώμα του αμαξώματος», το μεγαλύτερο μεταξόνιο στην κλάση με 2.738 mm που εξασφαλίζει ήρεμη οδηγική εμπειρία και τα DS Wings που ανανεώθηκαν σχεδιαστικά ενισχύοντας τη δυναμική εμφάνισή του. Κόσμημα της γαλλικής σκέψης για τον οδηγό που αναζητά το απόλυτα ξεχωριστό.

DS7

DS 9
Αυτό είναι το σύμβολο του γαλλικού savoir-faire. Το DS 9, κατασκευασμένο ως plug-in hybrid, σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει τεχνολογική υπεροχή, εξαιρετική άνεση και απαράμιλλη κομψότητα. To DS 9 ξεχωρίζει για τις μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές του που συνδυάζουν τη κομψότητα με το δυναμισμό. Λεπτομέρειες, όπως η μεταλλική λωρίδα στη κεντρική γραμμή του καπό, εμπνευσμένη από την τέχνη της υψηλής γαλλικής ωρολογοποιίας «Clous de Paris». Τα περίφημα φωτιστικά σώματα «DS CORNETS» στις πίσω ακμές της οροφής και οι αναδυόμενες χειρολαβές των θυρών που εμφανίζονται καθώς πλησιάζετε και εξαφανίζονται καθώς απομακρύνεστε από το αυτοκίνητό σας, προσδίδουν στο DS9 μία μοναδική εξωτερική εμφάνιση που ξεχωρίζει. Είναι εμφανή τα χαρακτηριστικά της DS Automobiles, όπως τα εμπρός φωτιστικά σώματα DS ACTIVE LED VISION, που ενεργοποιούνται με το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου.

DS9

Αντίστοιχα, τα 3D Full LED πίσω φωτιστικά σώματα, τονίζουν ακόμα περισσότερο το ελκυστικό στυλ του. Το DS 9 εκφράζει την επιτομή της κομψότητας με μία υπερπολυτελή καμπίνα που θυμίζει περισσότερο executive lounge - μεταξύ άλλων, με ξεχωριστές ρυθμίσεις θερμαινόμενων, κλιματιζόμενων και δυνατότητας μασάζ καθισμάτων. Κάτι σαν business class για διηπειρωτικές μετακινήσεις.

 

 


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube