Αναβάθμιση για το DS 9

Αναβάθμιση για το DS 9

Το DS 9, η ναυαρχίδα της γαλλικής φίρμας απέκτησε νέο infotainment με αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα κα εμπλούτισε την γκάμα του με μια νέα έκδοση εξοπλισμού.

Ο Γάλλος κατασκευαστής έκανε ένα ελαφρύ φρεσκάρισμα στο DS 9, αναβαθμίζοντάς το τεχνολογικά και προσθέτοντας στην υπάρχουσα γκάμα του μια νέα έκδοση εξοπλισμού. 

Η γαλλική μπερλίνα απέκτησε ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και το infotainment της με οθόνη αφής διαγωνίου 12" λειτουργεί πλέον με το νέο λογισμικό DS IRIS SYSTEM. 

Η DS υποστηρίζει ότι το νέο λειτουργικό σύστημα του infotainment είναι πιο φιλικό στη χρήση και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης.

DS 9

Από εκεί, ο οδηγός έχει πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου όπως ο κλιματισμός, τα πολυμέσα και το σύστημα πλοήγησης. Επιπλέον το DS 9 διαθέτει νέες κάμερες υψηλής ευκρίνειας που προσφέρουν πανοραμική θέαση 360°. 

Το σύστημα φυσικά διαθέτει όλες τις σύγχρονες μεθόδους συνδεσιμότητας όπως Android Auto και Apple CarPlay. 

DS 9

Στην γκάμα του προστέθηκε επίσης η κορυφαία έκδοση Opera που εξοπλίζει το DS 9 με όλα τα διαθέσιμα καλούδια άνεσης και πολυτέλειας όπως την ενεργή ανάρτηση DS Active scan suspension, σύστημα νυχτερινής όρασης, ηχοσύστημα με την υπογραφή της Focal Electra και μασάζ για τους πίσω επιβάτες.

Κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλαγές με το DS 9 να εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως plug-in υβριδικό με 250 ή 360 ίππους.

DS 9

Το φρεσκαρισμένο DS 9 έχει ήδη ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις αγορές της Ευρώπης.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube