Ferrari F40 ανάβει φωτιές. Κυριολεκτικά [video]

Ferrari F40 ανάβει φωτιές. Κυριολεκτικά [video]

Μια aftermarket εξάτμιση και ο ορισμός του σκληροπυρηνικού supercar όπως τον έδωσε η Ferrari την δεκατετία του ΄80. Το αποτέλεσμα; Κόλαση...

H F40 ήταν ακραία και εξωφρενική, ένα αγωνιστικό για το δρόμο. Με έναν κτηνώδη δύστροπο biturbo V8 και πολύ χαμηλό βάρος.

Το εσωτερικό ήταν γυμνό από επενδύσεις, με σταθερά μπάκετ και ζώνες τεσσάρων σημείων (οι συμβατικές τριών σημείων ήταν έξτρα) και τζάμια από plexiglass. Πέρα από το... τιμόνι και το λεβιέ ταχυτήτων, ελάχιστα πράγματα περιελάμβανε ο εξοπλισμός. Και σίγουρα κανένα από αυτά δεν είχε να κάνει με την άνεση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε τη Ferrari 458 Speciale [video]


Λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν πιο συναρπαστική μια F40. Αυτή η εξάτμιση της Tubi Style ίσως είναι ένα από αυτά. Από ότι βλέπουμε και ακούμε, τουλάχιστον. Το οπτικοακουστικό εφέ στο νυχτερινό φόντο που εξελίσσεται το video θα μπορούσε κανείς να πει ότι αναπαριστά με ακρίβεια την κόλαση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Οδηγούμε την Porsche 911 GT3 [video]


Η Tubi Style έχει έδρα στο Maranello, πολύ κοντά στο εργοστάσιο της Ferrari. Αρχικά έφτιαχνε εξατμίσεις για τα αυτοκίνητα που παράγει ο τόπος εκεί τριγύρω. Για Ferrari, Maserati αλλά και Lamborghini. Στη συνέχεια επεκτάθηκε και σε άλλους κατασκευαστές, όπως η Porsche, η BMW, η Aston Martin και η Bentley.

Πηγή Autoevolution.com

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube