Επισκεφθείτε το μουσείο της Ferrari από το σπίτι σας. Online!

Επισκεφθείτε το μουσείο της Ferrari από το σπίτι σας. Online!

Το μουσείο της Ferrari ανοίγει τις πόρτες του δωρεάν σε όλους, στο διαδίκτυο, μέσω της εφαρμογής Google Maps.

Τώρα οι φίλοι της Ferrari μπορούν να επισκεφθούν το μουσείο της εταιρείας χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν και να ξοδέψουν χιλιάδες ευρώ.

Το μουσείο της Ferrari έχει προστεθεί στο Google Maps Street View. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε έχει σύνδεση internet μπορεί να ξεναγηθεί στους χώρους τους και να θαυμάσει ονειρικά αυτοκίνητα δρόμου, σύγχρονα και κλασικά, θρυλικά αγωνιστικά και πανίσχυρους κινητήρες. Μάλιστα η υπηρεσία δεν αφορά μόνο στο μουσείο του Maranello αλλά και σε εκείνο που έχει φτιαχτεί στο κέντρο της Modena, στο σπίτι του Enzo Ferrari.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ FERRARI 458 SPECIALE ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ

Για την είσοδο στο μουσεί, αρκεί να πληκτρολογήσει κανείς Ferrari Museum στην μπάρα του Google Maps και να σύρει το βελάκι επιλέγοντας την κατεύθυνση στην οποία θέλει να κινηθεί. Η ανάλυση είναι υψηλή και η ευκρίνεια επιτρέπει στον επισκέπτη να απολαύσει τα εκθέματα σε όλο τους το μεγαλείο. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με την δια ζώσης εμπειρία, αλλά είναι μάλλον η δεύτερη καλύτερη επιλογή.

Οι λήψεις 360 μοιρών έχουν γίνει τον Δεκέμβριο, οπότε αν επισκεφθείτε σήμερα διαδικτυακά το μουσείο θα δείτε την προσωρινή έκθεση Genious and Secrets” που λειτουργούσε εκείνες τις μέρες.

[Πηγή Ferrari]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube