Η Volkswagen στο Pikes Peak του 2018 [video]

Η Volkswagen στο Pikes Peak του 2018 [video]

Ένα video αφήνει σαφή υπονοούμενα ότι η εταιρεία θα δηλώσει παρούσα στη θρυλική ανάβαση και μάλιστα με ιδιαίτερα εντυπωσιακό αγωνιστικό.

Στην επόμενη ανάβαση του Pikes Peak που θα γίνει στις 24 Ιουνίου του 2018, θα συμμετέχει και η Volkswagen.

Έτσι τουλάχιστον προκύπτει από ένα video που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook η Volkswagen Motorsport και το οποίο μας θυμίζει την προηγούμενη προσπάθειά της εκεί.



Να θυμίσουμε κι εμείς με τη σειρά μας ότι ήταν πίσω στο 1987 όταν συμμετείχε στην –χωμάτινη τότε- ανάβαση με ένα απολύτως ειδικό Golf με δύο κινητήρες. Σίγουρα εντυπωσιακό αλλά και αρκετά πολύπλοκο ώστε να εγκαταλείψει από προβλήματα και να μην ολοκληρώσει την προσπάθειά του.

Αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει τώρα η εταιρεία, χωρίς ωστόσο να έχει αναφέρει επίσημα με τι θα πάρει μέρος στην ανάβαση. Εάν πάντως λάβουμε υπ’ όψη μας και τις πληροφορίες για ένα νέο ηλεκτρικό αγωνιστικό του οποίου teaser εικόνες μόλις κυκλοφόρησαν, δεν αποκλείεται να έχουμε ήδη την απάντηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Pikes Peak» το αυθεντικό: Παίζουν Ari Vatanen, Peugeot 405 Turbo GR [video]

Εξάλλου η τεράστια πίσω πτέρυγα που έχει το εν λόγω μοντέλο είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των αυτοκινήτων που συμμετέχουν στην ανάβαση.



Επιπλέον, μάλλον δε θα μπορούσε να υπάρξει πιο εύστοχη κίνηση από την πλευρά της Volkswagen τώρα που θέλει να προωθήσει με κάθε τρόπο την ηλεκτρική τεχνολογία και να προλειάνει το έδαφος για το, όχι και τόσο μακρινό, μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Volkswagen θα βγάλει στην παραγωγή το ηλεκτρικό ID Buzz

Όπως και να έχει, έχουμε ακόμα να δούμε και να μάθουμε πράγματα σχετικά με αυτό το θέμα.

[Πηγή: Autocar.co.uk, Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube