«Pikes Peak», το αυθεντικό: Παίζουν Ari Vatanen, Peugeot 405 Turbo 16 GR [video]

«Pikes Peak», το αυθεντικό: Παίζουν Ari Vatanen, Peugeot 405 Turbo 16 GR [video]

Μπορεί ο Block να έκανε τα δικά του στην «Ανάβαση προς τα Σύννεφα», με ένα κλιπάκι τρόπον τινά sequel, αλλά το αυθεντικό παραμένει το κορυφαίο. Δείτε την αναθεωρημένη και μουσικά ενημερωμένη εκδοχή του.

Μέσα στα εννέα λεπτά του κλιπ, ο Νο.1 Hoonigan, Ken Block ανεβαίνει με το Hoonicorn VR, την τετρακίνητη Mustang του των 1.400 ίππων, όλη τη θρυλική διαδρομή μέχρι την κορυφή, στα 4.270 μέτρα.

Ο Block κάνει ακόμα και μια αναφορά στο θρυλικό video της ίδιας ανάβασης –όταν ήταν χωμάτινη όμως– που είχε γυρίσει η Peugeot με τον Ari Vatanen, οδηγώντας με το ένα χέρι καθώς σηκώνει το άλλο εμπρός στα μάτια του για να μην τον τυφλώνει ο ήλιος που δύει!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα 10 καλύτερα ανεβάσματα στο Pikes Peak 2017 [on board videos]

Εμείς ας (ξανά)θυμηθούμε το ορίτζιναλ φιλμ «Climb Dance» που σκηνοθέτησε για την Peugeot ο Jean Louis Mourey μέσα από την πιο πρόσφατη αναθεωρημένη έκδοσή του. Να θυμίσουμε ότι το αρχικό φιλμάκι ήταν 10’ 47” 77. To 2013, λοιπόν, η Peugeot ανέθεσε την παραγωγή μιας αναθεωρημένης έκδοσης HD για τον εορτασμό της συμμετοχής της στο Pikes Peak International Hill Climb 2013 με τον Sébastien Loeb. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει ενημερωμένα μουσικά κομμάτια για το άνοιγμα και το κλείσιμο του φιλμ.

Δείτε την…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube