Range Rover Velar από την Overfinch

Range Rover Velar από την Overfinch

Αισθητικές βελτιώσεις για το πολυτελές SUV που κολακεύουν το όμορφο και αθλητικό του αμάξωμα

Η Overfinch παρουσίασε το δικό της πακέτο αισθητικών βελτιώσεων για το Range Rover Velar, το οποίο έρχεται να προστεθεί στην πλούσια γκάμα αξεσουάρ της εταιρείας για όλα τα μοντέλα Range Rover.

Το πακέτο περιλαμβάνει εμπρός σπλίτερ (£4.500), νέα γρίλια (£3.300) επεκτάσεις για τους αεραγωγούς (£1.620), πίσω διαχύτη με μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης (£4.586), επέκταση της αεροτομής (£2.448) και ζάντες 22" Estrella με ελαστικά Toyo Proxes 265/35 R22 (£4.905).

Όλα τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, όμως η εταιρεία προσφέρει και μια ελαφρώς πιο οικονομική επιλογή από το υλικό Technical Composite σε μαύρο χρώμα.

Range Rover Velar Overfinch

Σε αντίθεση με άλλους βελτιωτικούς οίκους, η Overfinch επιλέγει μια πιο αριστοκρατική, ποιοτική και ταυτόχρονα σπορ αισθητική προσέγγιση στα αεροδυναμικά πακέτα της, η οποία ταιριάζει με τον χαρακτήρα των Range Rover και ιδιαίτερα του Velar.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν ξεχωριστά τα μέρη που επιθυμούν ή ολόκληρο το πακέτο, ενώ η Overfinch πουλά και νέα ή μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με ενσωματωμένες τις αισθητικές βελτιώσεις. Επιπλέον, η εταιρεία αναλαμβάνει ειδικές παραγγελίες με το ανάλογο κόστος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube