Πωλείται μια Lamborghini Gallardo έτοιμη για ράλι

Πωλείται μια Lamborghini Gallardo έτοιμη για ράλι

Με €115.000 μπορείτε να αποκτήσετε μια υπερυψωμένη Gallardo που δεν φοβάται το χώμα.

Πριν από λίγους μήνες, η Lamborghini παρουσίασε την Huracán Sterrato, μια ειδική έκδοση του υπεραυτοκινήτου με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και μηχανικές επεμβάσεις με στόχο την οδήγηση εκτός δρόμου. Μπορεί η Sterrato να ήταν μια σχεδιαστική μελέτη, όμως φαίνεται πως επηρέασε ένα ιδιοκτήτη Lamborghini Gallardo στην Ολλανδία, ο οποίος έκανε αντίστοιχες μετατροπές στο όχημά του προτού το διαθέσει προς πώληση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Huracán Sterrato: Μια Lamborghini για το WRC

Lamborghini

Η μοναδική αυτή Lamborgini Gallardo με 43.619 km στο οδόμετρο, πωλείται έναντι €115.000 στο classic-youngtimers.com και όπως βλέπουμε έχει όλα όσα χρειάζονται για να ξεχωρίσει με την πρώτη ματιά.

Το μοντέλο έχει νέα ανάρτηση που αυξάνει σημαντικά την απόσταση από το έδαφος. Οι προεκτάσεις των φτερών που βιδωμένες στο αμάξωμα και οι προστατευτικές ποδιές στους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ δίνουν ένα πιο περιπετειώδες look.

Lamborghini

Όπως κάθε όχημα για ειδικές διαδρομές εκτός δρόμου, η Gallardo απέκτησε επιπλέον προβολείς στον εμπρός προφυλακτήρα και LED φώτα οροφής.

Τέλος, οι μπάρες οροφής δίνουν μια νότα πρακτικότητας, όπως και η κανονικού μεγέθους ρεζέρβα πάνω από το κάλυμμα του κινητήρα.

Lamborghini

Δε γνωρίζουμε αν ο ιδιοκτήτης βελτίωσε τον V10 κινητήρα 5,0 λίτρων ο οποίος στην εργοστασιακή του μορφή απέδιδε 500 PS και 510 Nm ροπής χαρίζοντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,2" και τελική ταχύτητα 309 km/h. Η δύναμη μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του ημι-αυτόματου κιβωτίου E-Gear με paddles αλλαγής σχέσεων πίσω από το τιμόνι.

Η Gallardo έμεινε στην παραγωγή από το 2003 μέχρι το 2013, και κέρδισε τον τίτλο του πιο πετυχημένου μοντέλου στην ιστορία της Lamborghini με παραγωγή 14.022 μονάδων. Αν κρίνουμε από τον αριθμό των baby-Lambo που έχουν κατακλύσει την αγορά μεταχειρισμένων και την φήμη των ιταλικών υπεραυτοκινήτων στους κύκλους των youtuubers, είναι πολύ πιθανό και άλλες Lamborghini να δεχθούν εκτενέστατες μετατροπές στο άμεσο μέλλον. Τώρα μένει να δούμε αν θα βρεθεί αγοραστής για αυτό το ιδιαίτερο project.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube