Νέο Dacia Duster pick-up. Και έξτρα, με ερπύστριες!

Νέο Dacia Duster pick-up. Και έξτρα, με ερπύστριες!

Γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στην πώληση και στην προετοιμασία 4x4 εμπορεύεται το pick-up Dacia Duster. Μόνο πετρέλαιο, τετρακίνητο και με τιμή 20.000 προ φόρων.

Dacia Duster pick-up

Καλά λοιπόν νέα για τους οπαδούς του είδους, καθώς μπορούν πια να αγοράσουν το «αγροτικό» Dacia Duster. Αρκεί να διαμένουν στη Γαλλία. Ή τέλος πάντων να κάνουν μια επαφή με την Balleydier 4x4, αν και δεν γνωρίζουμε το αυτοκίνητο να έχει πάρει έγκριση τύπου για άλλη χώρα. 

Βέβαια, στη Ρουμανία, υπάρχουν κάμποσες εταιρείες που ειδικεύονται, μεταξύ άλλων, στη μετατροπή του Duster σε pick-up. Και μάλιστα, κάποια από αυτά διατίθενται στην εγχώρια αγορά με την έγκριση του κατασκευαστή. Έτσι, η Balleydier 4x4 εισάγει από τη Ρουμανία τα Duster pick-up και παίρνει ομολογκασιόν για τη Γαλλία μέσω της θυγατρικής της, Pro Carrossage.

Dacia Duster pick-up

Το Duster pick-up που εμπορεύεται η Balleydier έχει εγκριθεί αποκλειστικά ως διθέσιο. Αυτός ο περιορισμός του επιτρέπει να ξεφύγει από την οικολογικό μάλους και τον φόρο εταιρειών που ισχύει στη χώρα. Το ίδιο που έγινε πρόσφατα με το Suzuki Jimny στη Γαλλία, αλλά και στη χώρα μας που κυκλοφορεί πλέον ως επαγγελματικό. Σημαντική διευκρίνιση δεδομένης αυτής της κατηγοριοποίησης είναι ότι δεν μπορείς να το εξοπλίσεις με κοτσαδόρο.

Το Duster pick-up διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα ντίζελ 1.5 BluedCi με τα 115 άλογα και τετρακίνηση. Η Balleydier είναι επί του παρόντος απασχολημένη με την εισαγωγή και την έγκριση των πρώτων αυτοκινήτων και ανακοινώνει βασική τιμή μεταξύ €20.000 και €22.000 € προ φόρων. Και η πρώτη παρτίδα εισαγωγής από περίπου 100 μονάδες αναμένεται στη χώρα εντός δύο ή τριών μηνών.

Dacia Duster pick-up

Η Balleydier ειδικεύεται επίσης στην προετοιμασία αυτοκινήτων 4x4 για εξειδικευμένες χρήσεις, Έτσι προσφέρει κιτ με ερπύστριες για τα οχήματα που εμπορεύεται. Αυτή η διαμόρφωση είναι διαθέσιμη και για το Duster pick-up. Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν, χρειάζεται να γνωρίζετε ότι η εγκατάστασή τους απαιτεί επιπλέον κόστος €12.000 προ φόρων, οπότε έτσι φτάνουμε στις 32 με 34 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube