Πόσο κοστίζει το επαγγελματικό Suzuki Jimny LCV στην Ελλάδα;

Πόσο κοστίζει το επαγγελματικό Suzuki Jimny LCV στην Ελλάδα;

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του διθέσιου Suzuki Jimny LCV που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2021.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki ανακοίνωσε την αρχική τιμή του Jimny, το οποίο επιστρέφει στην αγορά ως επαγγελματικό όχημα. Οι προπαραγγελίες του μοντέλου έχουν ήδη ξεκινήσει, με τη διάθεσή του στην Ελλάδα να ξεκινά από τον Μάρτιο του 2021. Η μοναδική έκδοση του μοντέλου θα έχει τιμή €15.582 προ φόρων, με πλούσιο εξοπλισμό.

Να θυμίσουμε πως το δημοφιλές 4x4 πρωτοπαρουσιάστηκε το 2018, όμως οι αυστηροί περιορισμοί ρύπων που ισχύουν στην Ευρώπη από φέτος οδήγησαν τη Suzuki στο να το μετατρέψει σε επαγγελματικό αφαιρώντας τις πίσω θέσεις.

Suzuki

Η διθέσια διάταξη χαρίζει στο Jimny πρακτικό χώρο αποσκευών με επίπεδο πάτωμα, διαχωριστικό πλέγμα ασφαλείας με την υπόλοιπη καμπίνα και χωρητικότητα 863 λίτρων, μια αύξηση +33 λίτρων σε σύγκριση με την επιβατική έκδοση όταν αναδιπλώνονταν τα πίσω καθίσματα. Κατά τα άλλα το Jimny δεν έχει αλλάξει, διατηρώντας τη σκληροτράχηλη εξωτερική σχεδίαση και τα ίδια μηχανικά μέρη.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από το καπό παραμένει ο τετρακύλινδρος κινητήρας 1,5 λίτρων με 102 PS στις 6.000 rpm και 130 Nm στις 4.000 rpm που συνεργάζεται μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης AllGrip Pro με κοντές σχέσεις. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ανάρτηση και το πλαίσιο τύπου σκάλας καθιστούν το Jimny ιδανικό για τους επαγγελματίες που κινούνται σε απαιτητικές εκτός δρόμου διαδρομές. Οι εκπομπές CO2 διαμορφώνονται στα 173 g/km σύμφωνα με τις μετρήσεις WLTP. 

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο και τις προπαραγγελίες του μπορείτε να βρείτε μέσω του Δικτύου Επισήμων Εμπόρων Suzuki ή με μια επίσκεψη στην επίσημη σελίδα της Suzuki.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube