Νέα κιτ βελτίωσης του Focus RS από την Mountune

Νέα κιτ βελτίωσης του Focus RS από την Mountune

Αυξάνουν την απόδοση στους 400 PS και τη ροπή στα 57,1 kgm

Η βρετανική Mountune ανακοίνωσε δύο νέα πακέτα βελτίωσης για τον κινητήρα 2,3 λίτρων Ecoboost του Ford Focus RS με κόστος 678 ευρώ (£595).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οδηγούμε το Ford Focus RS Mountune

Το m400R απευθύνεται ως αναβάθμιση σε όσους έχουν ήδη το m400 και ανεβάζει την απόδοση του κινητήρα στους 400 PS και τα 57,1 kgm ροπής (σε σύγκριση με τους 350 PS και τα 44,9 kgm ροπής του εργοστασιακού). Το κιτ περιλαμβάνει ελεγχόμενο κόφτη rpm, διαρκώς ενεργό launch control με επιπλέον ρυθμίσεις, λειτουργίες Valet mode, Dyno mode και εργοστασιακών ρυθμίσεων, αντικλεπτικό σύστημα και πρόσβαση σε όλα τα κανάλια OBD.

Όσο για το m400X, αυτό προσφέρει ακόμα καλύτερη απόκριση στις μεσαίες rpm και βελτιωμένα διαγράμματα ροπής και ισχύος.

Ο David Moore, global brand manager της Mountune, δήλωσε: "Το Focus RS είναι ένα φανταστικό στην οδήγηση αυτοκίνητο και η πλατφόρμα ανταποκρίνεται πολύ καλά στις αναβαθμίσεις μας. Με αυτά τα δύο κιτ, η ισχύς και η ροπή είναι εξαιρετικές τόσο σε ποσότητα όσο και στον τρόπο παράδοσης - ιδιαίτερα στο m400X το οποίο μεταμορφώνει το RS σε κάτι απίστευτο. Επίσης, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε στους ιδιοκτήτες του legacy m400 δωρεάν αναβάθμιση στο m400R. Αυτό τους δίνει πρόσβαση σε επιπλέον λειτουργίες και αποδεικνύει την δέσμευσή μας να παρέχουμε το καλύτερο στους πιστούς πελάτες μας."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οδηγούμε το νέο Ford Focus RS 2.3 Ecoboost [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube