Mercedes-Benz S-Class βελτιωμένη από τη Hofele

Mercedes-Benz S-Class βελτιωμένη από τη Hofele

Η Ultimate S που θα ήθελε να γίνει Maybach

Μπορεί η νέα S-Class να βρίσκεται προ των πυλών, όμως ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος Hofele παρουσίασε ένα μοναδικό μοντέλο με το όνομα Ultimate S, βασισμένο στη σημερινή γενιά της λιμουζίνας

Όπως είναι φανερό και από τις φωτογραφίες, πηγή έμπνευσης για την Hofele ήταν η Maybach. Ο συνδυασμός αποχρώσεων Obisidian Black και Tiffany Gold στο εξωτερικό, η νέα γρίλια και οι προσθήκες χρωμίου στους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ παραπέμπουν στην ακριβότερη έκδοση της S-Class με τα σήματα της Maybach η οποία όμως έχει το μακρύ μεταξόνιο σε αντίθεση με τη βελτιωμένη Hofele.

Επιπλέον, τα σήματα της Hofele που έχουν αντικαταστήσει αυτά της Mercedes-Benz ίσως ενοχλήσουν τους πιο παραδοσιακούς ενώ οι πιο παρατηρητικοί θα εντοπίσουν και τις διαφορετικές πολυάκτινες ζάντες.

Στο εσωτερικό, η Ultimate S έχει δερμάτινες επενδύσεις σε μπεζ και καφέ χρώμα, μαξιλαράκια και μοκέτα με τα λογότυπα της Hofele, ηλιοροφή, ambient φωτισμό και premium ηχοσύστημα ενώ διαθέτει το πλούσιο πακέτο τεχνολογίας της S-Class.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube