Mansory Cabrera: Μια βελτιωμένη Lamborghini Aventador SVJ [video]

Mansory Cabrera: Μια βελτιωμένη Lamborghini Aventador SVJ [video]

Σε περιορισμένη παραγωγή 3 μονάδων με 810 PS και ανασχεδιασμένο αμάξωμα από ανθρακονήματα.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Mansory παρουσίασε την Cabrera - ένα υπεραυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής 3 μονάδων το οποίο βασίζεται στη Lamborghini Aventador SVJ με ακόμα περισσότερη ισχύ και ανασχεδιασμένο αμάξωμα από ανθρακονήματα. 

Χάρη στις επεμβάσεις της Mansory, ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας 6,5 λίτρων αποδίδει 810 PS (+40 PS) και 780 Nm (+60 Nm). Έτσι, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 2,6" (-0,2") και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 355 km/h (+5 km/h).

Mansory Cabrera

Σε αντίθεση με τα περισσότερα αεροδυναμικά πακέτα βελτιωτών για υπεραυτοκίνητα, η Mansory αποφάσισε να προχωρήσει σε πλήρη ανασχεδιασμό του αμαξώματος Aventador SVJ. Τα περισσότερα μέρη του αμαξώματος είναι κατασκευασμένα από άβαφο σφυρήλατο ανθρακόνημα με χαρακτηριστική υφή, ενώ το πλάτος του μοντέλου έχει αυξηθεί κατά 4 cm.

Η μάσκα είναι αγνώριστη με νέα φώτα led, μεγάλο σπλίτερ, διαφορετικές εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα με ενσωματωμένα φώτα ημέρας, νέο καπό και επιπλέον εσοχές στα εμπρός φτερά. 

Στο προφίλ οι πόρτες έχουν περισσότερες ακμές, τα μαρσπιέ απέκτησαν αεροδυναμικές προεκτάσεις και οι πλευρικές εισαγωγές που συμβάλλουν στην ψύξη του κεντρικά τοποθετημένου μοτέρ έχουν μεγαλώσει. Οι σφυρήλατες ζάντες 20" εμπρός και 21" πίσω φορούν ελαστικά Pirelli P Zero (255/30ZR20 εμπρός και 355/25ZR21 πίσω).

Mansory Cabrera

Πίσω πρωταγωνιστούν οι νέες τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης που βρίσκονται ανάμεσα στα φώτα, η ακόμα μεγαλύτερη φτερούγα, το νέο ανθρακονημάτινο κάλυμμα του κινητήρα με οριζόντιο πτερύγιο και ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας που ενσωματώνει ένα τεράστιο διπλό διαχύτη.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε νέες επενδύσεις από Alcantara και δέρμα για τα καθίσματα, το ταμπλό και την οροφή, σε συνδυασμό με λεπτομέρειες από σφυρήλατο ανθρακόνημα στις πόρτες, την κεντρική κονσόλα, τον πίνακα οργάνων και το τιμόνι.

Η Mansory δεν ανακοίνωσε την τιμή της Cabrera όμως δεδομένης της σπανιότητας του μοντέλου και των εκτενέστατων μετατροπών είμαστε σίγουροι πως θα είναι εξαψήφιο νούμερο. Με αυτό το υπεραυτοκίνητο η Mansory ξεκινά τους εορτασμούς για την 30η επέτειο ίδρυσης της το 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube