Απολαύστε τον ήχο μιας Lamborghini Aventador SVJ με εξάτμιση Novitec [video]

Απολαύστε τον ήχο μιας Lamborghini Aventador SVJ με εξάτμιση Novitec [video]

Το βελτιωτικό πακέτο της Novitec για την κορυφαία Aventador περιλαμβάνει αισθητικές και μηχανικές επεμβάσεις.

Η Novitec παρουσίασε ένα νέο βελτιωτικό πακέτο για την κορυφαία Lamborghini Aventador SVJ, η οποία απέκτησε ακόμα πιο δυνατό ήχο και ελαφρώς διαφοροποιημένη εμφάνιση.

Η ελαφρύτερη εξάτμιση της Novitec από ανοξείδωτο ατσάλι, μειώνει το βάρος της Aventador έως και 19 kg, στα 1.506 kg. Όπως αποδεικνύεται και από το βίντεο, ενισχυμένη είναι και η ηχητική εμπειρία σε όλο το φάσμα των στροφών, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν αυτά τα επίπεδα θορύβου είναι νόμιμα για χρήση στο δρόμο.

Lamborghini

Οι αισθητικές επεμβάσεις ξεκινούν από τις σφυρήλατες ζάντες της Vossen με διάμετρο 20" εμπρός και 21" πίσω, οι οποίες φορούν ελαστικά Pirelli P Zero Corsa (255/30 ZR20 και 355/25 ZR21) και είναι διαθέσιμες σε 72 διαφορετικές αποχρώσεις. Νέο είναι και το καπό που απέκτησε δύο επιπλέον εσοχές κοντά στα φωτιστικά σώματα, ενώ έξτρα πτυχώσεις (λες και δεν είχε αρκετές) βρίσκουμε και στα πλευρικά ανθρακονημάτινα πάνελ που πλαισιώνουν το κάλυμμα του κινητήρα. Επιπλέον, η Novitec προσφέρει προσθήκες στο σπλίτερ, τα πλευρικά μαρσπιέ και τις εισαγωγές αέρα από ανθρακονήματα.

Ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας 6,5 λίτρων συνεχίζει να αποδίδει 770 PS και 720 Nm ροπής, καθώς η Novitec δεν θεώρησε απαραίτητη μια αύξηση της ισχύος. Τέλος, για όσους η Aventador SVJ δεν "κάθεται" αρκετά χαμηλά, υπάρχει και κιτ με ελατήρια που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος έως και 35 mm. Οι περισσότερες επεμβάσεις είναι διαθέσιμες και για την ανοιχτή Aventador SVJ Roadster.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube