Lumma CLR G770 βασισμένη στην G-Class

Lumma CLR G770 βασισμένη στην G-Class

Μια βελτιωμένη έκδοση της Mercedes-AMG G63 με έξι (!) απολήξεις της εξάτμισης.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Lumma παρουσίασε την CLR G770, μια βελτιωμένη έκδοση της Mercedes-AMG G63 με επεμβάσεις στο αμάξωμα αλλά και στον κινητήρα.

Το πλήρες αεροδυναμικό πακέτο της Lumma θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κραυγαλέο, όμως πλέον είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους προσθήκες στο αμάξωμα της G-Class μετά από τις ανάλογες προτάσεις των BrabusTopCar, Urban Automotive κ.α.

Lumma

Το αισθητικό πακέτο της Lumma περιλαμβάνει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, προεκτάσεις των φτερών (+40mm), νέα γρίλια, μαυρισμένα πλαίσια των φωτιστικών σωμάτων, μια επιπλέον εισαγωγή αέρα στο καπό, μεγαλύτερα μαρσπιέ, ανθρακονημάτινους καθρέπτες, φώτα οροφής, πίσω αεροτομή και νέο κάλυμμα ρεζέρβας.

Η δόση της υπερβολής είναι πάντα καλοδεχούμενη σε οχήματα αυτής της κατηγορίας οπότε η Lumma επέλεξε να εξοπλίσει το μοντέλο με 6 (!) απολήξεις της εξάτμισης, δηλαδή 3 σε κάθε πλευρά.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι ζάντες CLR 24 RS διαμέτρου 24" από κράμα αλουμινίου, ντυμένες με ελαστικά 295/30 R24 εμπρός και 355/25 R24 πίσω.

Lumma

Κάτω από το καπό, ο γνωστός twin-turbo V8 4,0 λίτρων αποδίδει πλέον 650 PS (+65 PS) και 950 Nm (+100 Nm) ροπής, χάρη στο Lumma Powerbox.

Στο εσωτερικό για το οποίο δεν έχουμε εικόνες, η Lumma ισχυρίζεται πως βρήκε τον ιδανικό συνδυασμό σπορ πρακτικότητας και πολυτελούς ατμόσφαιρας. Υλικά υψηλής ποιότητας κυριαρχούν στην καμπίνα, με αλουμινένια πεντάλ, δερμάτινο περίγραμμα στα πατάκια και νέες επενδύσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη.

Για όσους ενδιαφέρονται, το κόστος της μετατροπής μιας Mercedes-AMG G63 σε Lumma CLR G770, ξεκινά από τα €11.000.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube