Lada Niva Monster με 44 χιλιάρικα! Είναι καλά οι άνθρωποι;

Lada Niva Monster με 44 χιλιάρικα! Είναι καλά οι άνθρωποι;

O Γερμανός βελτιωτής Zubr Concept εξειδικεύεται στα Lada και αναλαμβάνει να μεταμορφώσει το παλιό σου Niva σε αυτοκράτορα παντός εδάφους. Με το πανάκριβο Lada Niva Monster που βλέπετε…

Το Lada Niva λανσαρίστηκε το 1977 και εξακολουθεί να παράγεται σήμερα ως «Niva Legend». Συνολικά, έχουν κατασκευαστεί περισσότερα από 650.000 αυτοκίνητα, γεγονός που δίνει στο μικρό ρωσικό off-roader μια τεράστια βάση θαυμαστών. Και όπου υπάρχουν οπαδοί, υπάρχει βελτίωση και εξατομίκευση.

Για να πάει τις αναμφισβήτητα μεγάλες εκτός ασφάλτου δυνατότητες του Lada Niva σε άλλο επίπεδο λοιπόν, ο Γερμανός ειδικός Zubr Concept προσφέρει ένα πλήρες πακέτο.

Lada Niva Monster

Απόδειξη της βούλησης και της τόλμης της Zubr Concept είναι αυτό το δείγμα προς πώληση που βλέπετε με το όνομα «Niva Monster». Είναι ένα υπερυψωμένο Lada Niva που φορά βαριά χωματερά λάστιχα, φαρδύ bodykit, σνόρκελ, ενισχυμένους προφυλακτήρες με εργάτη εμπρός, φώτα LED και δύο μεγάλα μπουριά για εξάτμιση.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα έχουν επενδυθεί εκ νέου. Το αποτέλεσμα είναι ένα Lada Niva με 23,5 πόντους απόσταση από το έδαφος και πρόσθετη προστασία στο πάτωμα για την περίπτωση που κάτι πάει χτυπήσει το σασί ή τα εκτεθειμένα μηχανικά μέρη.

Lada Niva Monster

Το περίεργο είναι ότι το μοτέρ παραμένει στοκ. Έτσι κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός μας βενζινοκινητήρας των 1,7 lt που αποδίδει 82 άλογα και 129 Nm. Ροπή που στέλνεται μόνιμα και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου με πέντε σχέσεις. Φυσικά υπάρχει σασμάν υποπολλαπλασιασμού και λεβιές για «κάρο». 

Και η τιμή; Η Zubr Concept ζητά από τον ενδιαφερόμενο €44.000, τίμημα που κάθε άλλο παρά εύπεπτο είναι. Η τιμή περιλαμβάνει βέβαια και ένα Lada Niva Legend του κουτιού. Αλλά αν έχεις ήδη ένα Niva στην κατοχή σου, μπορείς να πεταχτεί μέχρι τη Gransee στο Βραδεμβούργο για εξατομικευμένη φροντίδα. Μέχρι και η μετατροπή του σε μικρό pick-up είναι εφικτή!

Lada Niva Monster

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Lada «BMW» Niva με 250 άλογα! [video]
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ηλεκτρικό Niva από τη Γερμανία!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube