Η Prior Design τελικά φούσκωσε το Dacia Duster [video]

Η Prior Design τελικά φούσκωσε το Dacia Duster [video]

Αστέρι των πωλήσεων εδώ και κάμποσα χρόνια, το Dacia Duster πρόσφατα ανανεώθηκε. Η Prior Design εν τω μεταξύ αναλαμβάνει να κάνει τη δική της «ανανέωση», αλλάζοντας ριζικά την εμφάνιση του ρουμανικού SUV.

Θυμάστε το γεμάτο μούσκουλα Dacia Duster που μας είχε παρουσιάσει τον Νοέμβριο του 2020 σε ψηφιακή μορφή η γερμανική Prior Design

Ο εξειδικευμένος Γερμανός βελτιωτής στα bodykit ό,τι μας έδειξε τότε, το έκανε πραγματικότητα. Μπορεί ο συγκεκριμένος tuner να είναι συνηθισμένος σε μοντέλα υψηλότερης κλάσης έναντι του αξιοσέβαστου ρουμανικού SUV, αλλά τελικά δεν δίστασε να λανσάρει εμπορικά ένα πλήρες κιτ που δίνει ούλτρα σπορ σιλουέτα και στιλ στο Dacia Duster. 

Απόφαση που δεν είναι και δύσκολο να την κατανοήσουμε επιχειρηματικά. Βλέπετε, με πάνω από δύο εκατομμύρια πωλήσεις που έχει καταγράψει το Dacia Duster από το 2010 που λανσαρίστηκε, το πάρκο του είναι πολύ μεγάλο. 

Dacia Duster by Prior Design

Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται και θεωρεί ότι οι €2.999 που στοιχίζει το πλήρες κιτ για το Dacia Duster αξίζουν τον κόπο, ας κοπιάσει. Η μεταμόρφωση του ρουμανικού SUV περιλαμβάνει εμπρός υπερμέγεθες σπόιλερ, φαρδιά εμπρός και πίσω φτερά, πίσω διαχύτη, πλαϊνά μαρσπιέ και αεροτομή οροφής. 

Κατασκευασμένο από πλαστικό ενισχυμένο με φάιμπεργκλας που του επιτρέπει να βάφεται εύκολα στο χρώμα που θέλετε, το bodykit φαίνεται ανθεκτικό και σου επιτρέπει να αλλάξεις ριζικά την εμφάνιση του στοκ Dacia Duster. Στο πακέτο δεν περιλαμβάνονται οι ζάντες αλουμινίου, οι οποίες πωλούνται ξεχωριστά από το κιτ.

Dacia Duster by Prior Design

Το κιτ αμαξώματος της Prior Design κατά πώς ανακοινώνει ο Γερμανός βελτιωτής είναι συμβατό με τα μοντέλα Dacia Duster από το 2018 και έπειτα. Και προφανώς αλλάζει ριζικά την εμφάνιση του ρουμανικού SUV για ένα συνολικό κόστος που τελικά δεν είναι τόσο υψηλό. 

Από την άλλη πλευρά, όποιος το επιλέξει, πιθανότατα θα χρειαστεί να εγκαταλείψει το κύριο ατού του αυτοκινήτου που είναι οι εκδρομές εκτός ασφάλτου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube