Dacia Duster by Prior Design: H εμφάνιση, όλα τα λεφτά

Dacia Duster by Prior Design: H εμφάνιση, όλα τα λεφτά

Η Prior Design περιποιήθηκε για δεύτερη φορά το Dacia Duster και το πρωτότυπο που βγήκε από τα χέρια της είναι αν μη τι άλλο… ψαρωτικό.

Dacia Duster by Prior Design

Το ’χει το Dacia Duster να εμπνέει τους μικρούς, ανεξάρτητους βελτιωτές. Άλλοι το μετατρέπουν σε θηριώδες όχημα παντός εδάφους, άλλοι σε κάμπριο, άλλοι το κάνουν σαύρα… Το μικρό ρουμανικό SUV έχει μετατραπεί σε ό,τι τραβά η ψυχή σου. 

Ή σχεδόν σε ό,τι τραβά, διότι μας έλειπε μια εκδοχή με ξεχειλωμένο bodykit και όψη «εξολοθρευτή», όπως αυτή που βλέπουμε από την Prior Design. Η αλήθεια είναι ότι κι άλλοι προσπάθησαν κάτι ανάλογο, αλλά το πρωτότυπο της γερμανικής βελτιώτριας εταιρείας είναι ό,τι καλύτερο και πιο σκιαχτικό έχουμε δει.

Dacia Duster by Prior Design 

Το αυτοκίνητο που βλέπετε δεν είναι πραγματικό. Προς το παρόν, ο Γερμανός βελτιωτής έκανε όλη τη δουλειά ψηφιακά για να πάρει μια σαφή ιδέα του αποτελέσματος και να μετρήσει αντιδράσεις. Πέρα λοιπόν από τα τεράστιες προεκτάσεις στα φτερά που κρύβουν ζάντες ανείπωτης διαμέτρου, θα πρέπει να σημειώσουμε τις ειδικά σχεδιασμένες κοντύτερες αναρτήσεις, την έξτρα εξάτμιση μιας και η Prior Design σχεδιάζει τα δικά της συστήματα… και ότι αφαιρέθηκε και προστέθηκε για να πάψει το Duster να είναι SUV και να γίνει ξύστρα την άσφαλτο.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν η εικονική εκδοχή του πιστάδικου Duster θα πάρει την άγουσα της «παραγωγής». Κάτι που αν γίνει, σαφώς θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από τα 150 άλογα του TCe με τα 1.333 cc.

Dacia Duster by Prior Design

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube