Η Mansory βελτιώνει με ήπιο τρόπο την Ferrari 812 Superfast

Η Mansory βελτιώνει με ήπιο τρόπο την Ferrari 812 Superfast

Αυτό είναι ίσως το πιο ελκυστικό πακέτο από τον συγκεκριμένο βελτιωτικό οίκο.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Mansory είναι γνωστός για τα μάλλον κραυγαλέα αισθητικά πακέτα που προσφέρει για διάφορα υπεραυτοκίνητα και πολυτελή SUV, όμως αυτή τη φορά επέλεξε μια διαφορετική προσέγγιση για την Ferrari 812 Superfast.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Ferrari 812 Superfast [video]

Το "Mansory Softkit 812 Superfast", όπως περιγράφει και το όνομά του, είναι ένα ήπιο αισθητικό πακέτο για το grand tourer της Ferrari που έχει στόχο να προσελκύσει τους ιδιοκτήτες υπεραυτοκινήτων που προτιμούν τις πιο διακριτικές αισθητικές επεμβάσεις. Εξάλλου για τους υπόλοιπους, υπάρχει και η "Mansory Stallone 812 Superfast" που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγους μήνες και μένει πιστή στο ακραίο look των μοντέλων της εταιρείας.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η 812 Superfast απέκτησε νέους τροχούς 21" σε μαύρη απόχρωση, αεροδυναμικές προεκτάσεις στον εμπρός προφυλακτήρα από ανθρακονήματα με πλευρικά πτερύγια, ανθρακονημάτινες προσθήκες για τις εισαγωγές αέρα δίπλα από τα φωτιστικά σώματα, νέα μαρσπιέ, διακριτική αεροτομή από ανθρακονήματα, νέο διαχύτη με ενσωματωμένα LED, πλαίσια για τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης, φιμέ κρύσταλλα για τα πίσω φώτα και νέα καλύμματα για τις πλευρικές εσοχές στο πίσω μέρος.

Mansory Softkit

Η Mansory αντικατέστησε επίσης όλα τα εμβλήματα της Ferrari με τα δικά της, αν και εικάζουμε πως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες θα προτιμήσουν το άλογο με το κίτρινο φόντο αντί για οτιδήποτε άλλο που παραπέμπει σε aftermarket.

Η Mansory δεν αναφέρει κάτι για επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη. Να θυμίσουμε πως ο ατμοσφαιρικός V12 6,5 λίτρων σε εργοστασιακή μορφή αποδίδει 800 PS και 718 Nm που μεταδίδονται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων. Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 2,9" και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ferrari 812 Superfast N-Largo από τη Novitec [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube