Ferrari 812 Superfast N-Largo από τη Novitec [video]

Ferrari 812 Superfast N-Largo από τη Novitec [video]

Ίσως η πιο ακραία βελτίωση της 812 Superfast που είναι διαθέσιμη στην αγορά.

Λίγο καιρό μετά από το πρώτο πακέτο βελτίωσης της Ferrari 812 Superfast, η Novitec παρουσίασε μια ακόμα πιο ακραία εκδοχή της που εξοπλίζεται με το εκτενέστατο bodykit N-Largo και έχει δεχθεί μια σειρά από μηχανικές επεμβάσεις.

N Largo

Τα επιπλέον μέρη του αμαξώματος από ανθρακονήματα προσθέτουν 140 mm στο πλάτος του υπεραυτοκινήτου (2110mm) και σύμφωνα με τη Novitec συμβάλλουν και στην αεροδυναμική.

Το πακέτο που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον Vittorio Strosek, περιλαμβάνει νέο εμπρός προφυλακτήρα με διαφορετικές εισαγωγές αέρα και ένα σημαντικά μεγαλύτερο σπλίτερ, προσθήκες στις εσοχές του καπό, φουσκωμένα εμπρός και πίσω φτερά, προσθήκες στα πλευρικά μαρσπιέ, νέα καλύμματα για τους καθρέφτες, σταθερή αεροτομή και ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα με μεγαλύτερο διαχύτη.

Οι σφυρήλατες ζάντες NF 10 NL με διάμετρο 21" εμπρός και 22" πίσω εξελίχθηκαν αποκλειστικά για το μοντέλο από την Vossen και φορούν ελαστικά Pirelli P Zero διαστάσεων 335/25 ZR 22.

Ferrari 812 Superfast Novitec

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ferrari 812 Superfast [video]

Εκτός από τις αισθητικές επεμβάσεις, η Novitec πείραξε και τα μηχανικά μέρη της εκρηκτικής Ιταλίδας. Ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας 6,5 λίτρων αποδίδει 840 PS (+40 PS) και 751 Nm (+33 Nm) ροπής χάρη σε νέα ρύθμιση του ECU, επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100km/h σε 2,8" (-0,1") και τελική ταχύτητα 345 km/h (+5 km/h).

Η ανάρτηση είναι χαμηλωμένη κατά -35mm και διαθέτει προαιρετικό σύστημα ανύψωσης του εμπρός άξονα κατά 40mm ώστε να περνά πιο εύκολα από ράμπες.

Η νέα εξάτμιση με απολήξεις διαμέτρου 110mm είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι σε γυαλιστερό ή ματ τελείωμα, ενώ προαιρετικά διατίθεται και το υλικό INCONEL που χρησιμοποιείται στην Formula 1 και αφαιρεί μέχρι και 11 kg βάρους. Οι εξατμίσεις της NOVITEC φημίζονται για μια ιδιαίτερα έντονη ηχητική εμπειρία, οπότε η εταιρεία προαιρετικά προσφέρει ενεργά flaps που ρυθμίζονται ηλεκτρονικά.

Τέλος, η εταιρεία προσφέρει μια γκάμα επενδύσεων από δέρμα και Alcantara στο εσωτερικό, και μπορεί να προσεγγίσει με ακρίβεια την απόχρωση που θα ζητήσει ο πελάτης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube