Η Lumma βελτιώνει το Range Rover Evoque

Η Lumma βελτιώνει το Range Rover Evoque

Σπορ αισθητικό πακέτο και θηριώδεις τροχοί για το μικρότερο SUV της Range Rover.

Μπορεί η νέα γενιά του Range Rover Evoque να παρουσιάστηκε πρόσφατα, όμως ο βελτιωτικός οίκος Lumma Design δεν άργησε να παρουσιάσει το δικό του αισθητικό πακέτο το οποίο απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν κάτι πιο εξεζητημένο από πλευράς εμφάνισης για το πολυτελές SUV τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε το νέο Range Rover Evoque

Στο εμπρός μέρος συναντάμε μια προέκταση του εμπρός προφυλακτήρα και της εισαγωγής αέρα, διαφορετική γρίλια, μια μάλλον κακόγουστη επιγραφή Lumma CLR RE στο καπό και επιπλέον φώτα LED στη μαύρη οροφή. Στο προφίλ ξεχωρίζουν τα μεγαλύτερα μαρσπιέ και τα φαρδύτερα φτερά που καλύπτουν τους θηριώδους τροχούς διαστάσεων από 21" μέχρι και 23", γεμίζοντας ασφυκτικά τους θόλους του Evoque.

!function(v,t,o){var a=t.createElement("script");a.src="https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js",a.setAttribute("fetchpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var d=document.getElementById("_vidverto-f6311fd2aca83265117f4799df7db209");d.setAttribute("id",(d.getAttribute("id")+(new Date()).getTime()));var t=v.frameElement||d;c.mount("10694",t,{width:720,height:405})}))}(window,document);

Lumma

Τέλος στο πίσω μέρος η προέκταση του προφυλακτήρα περιλαμβάνει μεγαλύτερο διαχύτη, τετραπλή απόληξη της εξάτμισης και διπλή αεροτομή. Η εικόνα συμπληρώνεται από μια έντονη γαλάζια απόχρωση που συνάδει με το πνεύμα των βελτιώσεων της εταιρείας.

window.adEntity = window.adEntity || {queue: []}; window.adEntity.queue.push(document.getElementById('ad-entity-JD6bwKLZB1U'));

Όσοι ενδιαφέρονται για το πακέτο, η Lumma ανακοίνωσε πως θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο του 2019, καθώς όπως είναι εμφανές οι εικόνες αποτελούν προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Audi Q8 CLR 8S από τη Lumma Design

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube