Η Brabus βελτιώνει την Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupé [video]

Η Brabus βελτιώνει την Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupé [video]

Πολυτελές τετράθυρο coupé με 800 PS και 1.000 Nm ροπής

Στα πλαίσια του Top Marques Monaco 2019, έκανε πρεμιέρα η νέα Brabus 800, μια βελτιωμένη έκδοση της Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupé με αυξημένη απόδοση 800 PS και πολλές ακόμα αναβαθμίσεις.

Κάτω από το καπό, ο twin-turbo V8 κινητήρας 4,0 λίτρων πλέον αποδίδει 800 PS (+161 PS) και 1.000 Nm (+100 Nm) ροπής χάρη στο πακέτο βελτίωσης BRABUS PowerXtra B40S-800, τη νέα ρύθμιση του ECU και δύο νέα turbo με αυξημένη πίεση 1,6 bar. O κινητήρας συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο Speedshift 9 σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC+. Επιπλέον, η αερανάρτηση Brabus Airmatic Sport χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 25 mm και προσφέρει λειτουργίες Comfort και Sport.

Σύμφωνα με την Brabus, η επιτάχυνση 0-100km/h ολοκληρώνεται σε 2,9" και η τελική ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 315 km/h.

Brabus 800

Τα διακριτικά αεροδυναμικά βοηθήματα της Brabus είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα (διαθέσιμα με ματ ή γυαλιστερή υφή) και έχουν εξελιχθεί στην αεροδυναμική σήραγγα. Οι προσθήκες περιλαμβάνουν μεγαλύτερο εμπρός σπλίτερ, διαφορετικά καλύμματα για τις εισαγωγές αέρα, το σήμα Brabus στη θέση του αστεριού της Mercedes στη γρίλια, προεκτάσεις των πλευρικών μαρσπιέ, πτερύγια στους πίσω αεραγωγούς και ανθρακονημάτινο κάτω μέρος του προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη.

Η εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι με τετραπλές απολήξεις 90mm από τιτάνιο και ανθρακονήματα, έχει ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα flaps για ρύθμιση της έντασης του ήχου.

Οι σφυρήλατες ζάντες Brabus Monoblock Z "Platinum Edition" με δέκα ακτίνες έχουν διάμετρο 21" εμπρός και 22" πίσω. Αντίστοιχα, τα μεικτά ελαστικά έχουν διαστάσεις 275/35 ZR 21 εμπρός και 335/25 ZR 22 πίσω, με την Brabus να προσφέρει την επιλογή ανάμεσα στις εταιρείες Continental, Pirelli και Yohohama.

Brabus 800

Στο εσωτερικό βρίσκουμε αλουμινένια paddles αλλαγής σχέσεων πίσω από το τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων της Brabus, φωτιζόμενα πατήματα των μαρσπιέ, αλουμινένια πεντάλ, λεπτομέρειες από ξύλο ή ανθρακονήματα και νέες επενδύσεις από υψηλής ποιότητας δέρμα και Alcantara στην απόχρωση που θα επιλέξει ο πελάτης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να αγοράσουν την Brabus 800 απευθείας από την εταιρεία, ή να επιλέξουν τις αναβαθμίσεις που επιθυμούν για το δικό τους αυτοκίνητο, ενώ η Brabus προσφέρει εγγύηση τριών ετών ή 100.000 km.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βελτιωμένη Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupé από την Performmaster

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube