Βελτιωμένη Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupé από την Performmaster

Βελτιωμένη Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupé από την Performmaster

Σε περιορισμένο αριθμό 31 αυτοκινήτων με απόδοση 740 PS.

Η εργοστασιακή Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupé με απόδοση 639 PS είναι αυτή τη στιγμή το ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής στη γκάμα της γερμανικής εταιρείας, όμως αυτό δεν φαίνεται να στάθηκε εμπόδιο στην Performmaster η οποία παρουσίασε ένα βελτιωτικό πακέτο που αυξάνει ακόμα περισσότερο την απόδοση.

Ξεκινώντας από τον twin-turbo V8 χωρητικότητας 4,0 λίτρων, η απόδοση σκαρφάλωσε στους 740 PS (+101 PS) και 1030 Nm ροπής (+130 Nm), χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα PEC που συνδέθηκε με τον εγκέφαλο του μοτέρ. Ο βελτιωμένος κινητήρας συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης 4Matic+ επιταχύνοντας το μοντέλο από τα 0-100km/h σε 2,9" (-0,3") με την τελική ταχύτητα να παραμένει στα 315 km/h.

Performmaster

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε Mercedes-AMG GT R & E 63 S 4MATIC+

Αισθητικά, η Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupé απέκτησε διακριτικές επεμβάσεις καθώς το μονέλο εξοπλιζόταν ήδη με ένα επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο από το εργοστάσιο. Οι αλλαγές εντοπίζονται στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα που είναι πλέον βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος και έχει μια επέκταση από ανθρακονήματα, αλλά και στη μεγαλύτερη πίσω αεροτομή που σύμφωνα με την εταιρεία βελτιώνει τη σταθερότητα σε μεγάλες ταχύτητες. Επιπλέον, η Performmaster εξόπλισε το μοντέλο με χαμηλωμένη ενεργή ανάρτηση με πιο επιθετικό στήσιμο για ακόμα καλύτερο κράτημα.

Με αφορμή τα 31 χρόνια από την ίδρυσή της, η γερμανική Performmaster που ασχολείται αποκλειστικά με μοντέλα της Mercedes-AMG θα διαθέσει το βελτιωτικό πακέτο για περιορισμένο αριθμό 31 αυτοκινήτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διαθέσιμη στην Ελλάδα η τετράθυρη Mercedes-AMG GT

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube