Η BMW X7 δέχεται την περιποίηση της Lumma

Η BMW X7 δέχεται την περιποίηση της Lumma

Τροχοί 24" και πλήρες αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Lumma Design, γνωστός για τις αισθητικά εξεζητημένες επεμβάσεις του σε πολυτελή SUV όπως τα Audi Q8, Mercedes-AMG G63 και Range Rover Evoque, παρουσίασε την πρότασή του για την BMW X7 με το όνομα CLR X7.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: BMW X7 M50d

BMW X7

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, η επιβλητική μάσκα της BMW X7 απέκτησε νέο καπό από ανθρακονήματα με ενσωματωμένη εισαγωγή αέρα και μια προέκταση του προφυλακτήρα με μεγαλύτερο σπλίτερ. Στο προφίλ ξεχωρίζουν οι μαύρες ζάντες με θηριώδη διάμετρο 24" (εναλλακτικά 23"), οι οποίες φορούν ελαστικά επιδόσεων 295 mm εμπρός και 355 mm πίσω. Επιπλέον, οι προσθήκες στα φτερά αυξάνουν ελαφρώς το πλάτος (+50 mm σε κάθε πλευρά), και τα πλευρικά μαρσπιέ ενισχύουν το χαμηλωμένο look.

Στο πίσω μέρος έχουμε δεύτερη αεροτομή κάτω από το παρμπρίζ, μαύρες λεπτομέρειες, φιμέ κρύσταλλα των φωτιστικών σωμάτων, τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης διαμέτρου 100 mm και ποδιές του πίσω προφυλακτήρα βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος με ενσωματωμένο διαχύτη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα ανασχεδιασμένα αεροδυναμικά βοηθήματα που είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα δεν εξυπηρετούν μόνο την αισθητική καθώς μειώνουν και το lift στον πίσω άξονα με την παραγωγή κάθετης δύναμης.

BMW X7 Lumma

Όσο για το εσωτερικό, η εταιρεία μπορεί να προσδώσει στην καμπίνα χαρακτηριστικά πολυτελούς σαλονιού ή να το εξοπλίσει με στοιχεία εμπνευσμένα από τους αγώνες ταχύτητας, ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη, πάντα χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας.

Εκτός από τις ορατές βελτιώσεις, η Lumma επεμβαίνει και στα μηχανικά μέρη της ναυαρχίδας των SAV της BMW. Πιο συγκεκριμένα, η νέα ρύθμιση του εγκεφάλου για τον κινητήρα V8 4,4 λίτρων της X7 50i σε συνδυασμό με τη νέα εξάτμιση προσφέρει απόδοση 680 PS (+218 PS). Έτσι, η τελική ταχύτητα του μοντέλου αυξάνεται πάνω από τα 250 km/h της εργοστασιακής του μορφής.

Η Lumma δεν ανακοίνωσε το κόστος των επεμβάσεων, παρά μόνο πως το πακέτο βελτίωσης της BMW X7 θα διατεθεί από τα μέσα του 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube