Έρχεται BMW M4 με μικρότερη γρίλια από την Prior Design [video]

Έρχεται BMW M4 με μικρότερη γρίλια από την Prior Design [video]

Η Prior Design θα προσφέρει εναλλακτικές σε εκείνους που δεν συμπαθούν το νέο look της BMW M4.

Η νέα BMW M4 Coupé που παρουσιάστηκε πρόσφατα έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε μερίδα του κοινού λόγω της μεγάλης γρίλιας που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του προφυλακτήρα. Ο βελτιωτικός οίκος Prior Design από τη Γερμανία, θέλοντας να προσφέρει στους ιδιοκτήτες της M4 μια εναλλακτική, παρουσίασε μια σειρά από σχέδια για ανασχεδιασμό της μάσκας του βαυαρικού μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέες BMW M3 Sedan και M4 Coupé [video]

Οι εικόνες που βλέπετε είναι ψηφιακά επεξεργασμένες, όμως η Prior Design σκοπεύει να προσφέρει κάτι αντίστοιχο και στην αγορά εφόσον η ανταπόκριση του κόσμου είναι θετική.

Ανάμεσα στις εναλλακτικές που προτείνει η Prior Design βρίσκουμε και ένα look εμπνευσμένο από τη μεγαλύτερη BMW M8, με μικρότερη γρίλια και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα πλαισιωμένες από ανθρακονήματα. Μια άλλη προτασή της περιλαμβάνει προσθήκες στα φτερά, διαφορετικό προφυλακτήρα και σπλίτερ για ένα πιο "αγωνιστικό" look.

Δεν ξέρουμε αν προτιμάτε το bodykit της Prior Design από το εργοστασιακό look της BMW M4 Coupé, όμως είμαστε σίγουροι πως και άλλες εταιρείες θα προσφέρουν τις δικές τους εκδοχές για τη μάσκα του μοντέλου μέσα στο επόμενο διάστημα, ώστε να εκμεταλευτούν τη δημοσιότητα που έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube