Ένα Honda N600 με κινητήρα από μοτοσικλέτα

Ένα Honda N600 με κινητήρα από μοτοσικλέτα

Θα εκτεθεί στη φετινή SEMA στο Las Vegas ως ο νικητής του βραβείου "Honda Super Tuner Legends"

Το Honda N600 που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν είναι ένα ταπεινό μίνι της δεκαετίας του '70 αλλά ένας πραγματικός πύραυλος τσέπης και ο λόγος βρίσκεται κάτω από το καπό!

Honda

Τη θέση του εργοστασιακού μοτέρ έχει πάρει ένας V4 κινητήρας 800 cc που προέρχεται από τη μοτοσικλέτα Honda VFR. Ο κινητήρας αποδίδει 105 PS (σχεδόν τριπλάσια δύναμη από τον εργοστασιακό) και στροφάρει μέχρι τις 12.000 rpm, ενώ ένα σειριακό κιβώτιο στέλνει τη δύναμη στους πίσω τροχούς. Αυτά τα νούμερα αποκτούν διαφορετικό νόημα αν συνυπολογίζουμε πως το λιλιπούτειο Honda ζυγίζει περίπου 590 kg!

Ο ιδιοκτήτης επέλεξε να εξοπλίσει το μοντέλο με ανάρτηση και φρένα από το Mazda MX-5 πρώτης γενιάς (NA) και όπως αναφέρει του χαρίζουν εξαιρετική συμπεριφορά στο δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Mini-Hoonitruck με μοτέρ Suzuki GSX-R 1000! [video]

Honda

Εξωτερικά, το N600 απέκτησε προεκτάσεις των φτερών από fiberglass, νέους προφυλακτήρες από Chevrolet Camaro του 1967, φώτα LED και τροχούς Minilite 13". Στο εσωτερικό βρίσκουμε bucket καθίσματα από ένα Polaris RZR, τον πίνακα οργάνων της Honda VFR και paddles αλλαγής σχέσεων πίσω από το τιμόνι.

Μετά από ψηφοφορία, η Honda σε συνεργασία με την Hot Wheels βράβευσαν το συγκεκριμένο Honda N600 με τον τίτλο "Honda Super Tuner Legends". Ως αποτέλεσμα, το μοντέλο θα εκτεθεί στη φετινή SEMA στο Las Vegas.

Φωτογραφίες: superstreetonline

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube