Η BMW M4 GTS της Vorsteiner είναι σκοτεινός τύπος

Η BMW M4 GTS της Vorsteiner είναι σκοτεινός τύπος

Η Vorsteiner, βελτιωτής με εξειδίκευση σε σε body kit, aero kit και ζάντες, προσέγγισε τη βελτίωση της M4 GTS στο επίπεδο «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα».

Η BMW M3/Mαποτελεί εδώ και καιρό το αγαπημένο των βελτιωτών. Αλλά με το λανσάρισμα της M4 GTS, η BMW έκοψε τη φόρα τους, αφήνοντας ελάχιστο χώρο για να ονειρεύονται οι φαν της βελτίωσης. Οπότε τι να κάνουν οι βελτιωτές ή ένας ενθουσιώδης φαν; Βουρ στα κοσμητικά και στις ζάντες.

Στη στοκατζίδικη προσέγγιση, η M4 GTS φοράει ένα σετ από σφυρήλατες, γυαλιστερές ζάντες. Αλλά οι πιο ψαγμένοι περί τα πράγματα μπορούν να παραγγείλουν στο εργοστάσιο τις ούλτρα ελαφρές ζάντες από ανθρακόνημα και αλουμίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δυναμική οδήγηση επιδόσεων με την BMW M4 GTS [video]

Η Vorsteiner όμως έρχεται να προτείνει τη δική της εκδοχή πάνω στο ίδιο θέμα, με το σετ V-FF 106. Κατασκευασμένες από carbon graphite έχουν τις ίδιες διαστάσεις με τις εργοστασιακές, δηλαδή 19J x 9,5” εμπρός και 19J x 10” πίσω. Αλλά αυτές συνταιριάζονται χωρίς το πορτοκαλί σιρίτι που βάζει το εργοστάσιο για να δένουν χρωματικά με το χείλος του εμπρός σπόιλερ, αλλά είναι φινιρισμένες σε μαύρο ματ για ένα πιο σκοτεινό, επιθετικό look.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: 7’ 27” 88 η BMW M4 GTS στο ’Ring

Τώρα θα μου πείτε τι σόι βελτίωση είναι αυτή; Προφανώς πρόκειται ξεκάθαρα για θέμα αισθητικής. Όχι πως μας πειράζει να έχουμε μια ακόμη αισθητική εναλλακτική σε αυτό το βαυαρέζικο καθαρόαιμο. Το μόνο κακό είναι όχι τα 500 υγροψεκαζόμενα άλογα που δίνουν κάτω από τα τέσσερα δευτερόλεπτα για το 0-100 km/h, αλλά το πως αποτελεί ακριβοθώρητο δημιούργημα, μιας και δεν έχει έρθει στην Ελλάδα. Άμα η αγορά μας μετρούσε λίγο, ίσως τα καταφέρναμε όπως οι Ισπανοί με την M4 Competition Sport.

[Πηγή Vorsteiner]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube