Δυναμική οδήγηση επιδόσεων με την BMW M4 GTS [video]

Δυναμική οδήγηση επιδόσεων με την BMW M4 GTS [video]

Δείτε τη street-legal BMW M4 GTS να τα δίνει όλα στο BMW Performance Center, στο Greenville, στη Νότια Καρολίνα, σε ένα παραδόξως λάθρα διαφημιστικό κλιπάκι.

Η ίδια η BMW περιγράφει τη νέα M4 GTS ως «αποκλειστικό δείγμα τεχνολογίας που ανεβάζει τις δυνατότητες της BMW M4 Coupé σε ένα άλλο εντυπωσιακό επίπεδο».

Έτσι για να την ξαναθυμηθούμε, η M4 GTS έχει ένα επιθετικό αεροδυναμικό bodykit που περιλαμβάνει ένα ρυθμιζόμενο εμπρός splitter, ένα νέο καπό και μια ρυθμιζόμενη πίσω πτέρυγα από ανθρακόνημα με στελέχη από κατεργασμένο (σε εργαλειομηχανή CNC) αλουμίνιο, που στηρίζονται στο ανθρακονημάτινο (CFRP) πίσω καπό.

Η ειδική έκδοση της M4 έχει επίσης ανθρακονημάτινο πίσω διαχύτη, σύστημα εξαγωγής από τιτάνιο και ειδικούς τροχούς “Μ”, 19 ιντσών εμπρός και 20 πίσω, με λάστιχα Michelin Pilot Sport Cup 2. Τέλος, οι προβολείς είναι LED και τα πίσω φώτα OLED – μια πρωτιά για αυτοκίνητο παραγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Oδηγούμε τη νέα BMW M3 στο Grossglockner [video]

Ο 3λιτρος 6κύλινδρος κινητήρας TwinPower Turbo της Μ4 έχει 69 PS παραπάνω, φτάνοντας τους 500 PS, ενώ η ροπή έχει αυξηθεί κατά 5 kgm φτάνοντας τα 61,1 kgm.

Οι αυξήσεις αυτές βελτιώνουν σημαντικά τις επιδόσεις, με την επιτάχυνση 0-100 km/h να γίνεται τώρα σε 3,8” αντί 4,3” της απλής Μ4. Η τελευταία BMW με το σήμα GTS, η Μ3 της προηγούμενης γενιάς, έκανε το 0-100 σε 4,4”.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube