Volkswagen SUV Coupé Concept στη Σαγκάη

Volkswagen SUV Coupé Concept στη Σαγκάη

Ένα ακόμα SUV μοντέλο που προορίζεται για την αγορά της Κίνας.

Η Volkswagen, στα πλαίσια της Έκθεσης Σαγκάης παρουσίασε αρκετά SUV μοντέλα τα οποία προορίζονται για την αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας. Δίπλα στο πλήρως ηλεκτροκίνητο ID. Roomzz Concept και το επταθέσιο SMV Concept, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε το SUV Coupé Concept.

Το νέο πρωτότυπο ουσιαστικά αποτελεί την coupe έκδοση του Volkswagen Tayron το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας. Το SUV Coupé Concept που προφανώς θα αποκτήσει κάποιο άλλο όνομα όταν θα βγει στην παραγωγή, προορίζεται για την μεσαία προς υψηλή κατηγορία SUV και βασίζεται στη μεταβλητή πλατφόρμα της Volkswagen με διαστάσεις 4.586 mm x 1.860 mm x1.635 mm και μεταξόνιο 2.731 mm.

Volkswagen SUV Coupe Concept

Σε σύγκριση με το Tayron, το SUV Coupé Concept έχει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, οροφή με μεγαλύτερη κλίση και διαφορετικό τελείωμα στην ούρα με έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ, διπλή αεροτομή, νέα φωτιστικά σώματα και πίσω πόρτα.

Σύμφωνα με τον Stephan Wöllenstein, CEO της Volkswagen Κίνας, στόχος της εταιρείας είναι να διπλασιάσει την γκάμα των SUV της στην κινεζική αγορά από τα έξι μοντέλα που είναι σήμερα στα 12 μοντέλα μέχρι το 2020: "Σε κάθε μια από τις συνεργασίες μας με τις FAW Volkswagen και SAIC Volkswagen, θα προσφέρουμε μια πλήρη παλέτα SUV μοντέλων για κάθε γούστο, από πιο συμπαγή μέχρι έξτρα ευρύχωρα, από στιλάτα μέχρι πρακτικά και από σπορ εμφάνιση μέχρι premium εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube