Škoda Vision In: Πρώτες εικόνες του εξωτερικού

Škoda Vision In: Πρώτες εικόνες του εξωτερικού

Το SUV που προορίζεται για την ινδική αγορά αποκαλύπτεται μέσω των πρώτων σκίτσων που δείχνουν το εξωτερικό του. Ο σχεδιασμός διαφέρει από των ευρωπαϊκών Škoda και δείχνει κοντινός στο μοντέλο παραγωγής.

Škoda Vision In

Το Σαλόνι Auto Expo στο Νέο Δελχί αποτελεί την ευκαιρία, από τις 5 του προσεχούς Φεβρουαρίου, για να εξαπολύσει στην ινδική αγορά την επίθεσή του το Volkswagen Group. Όπως προανήγγειλε ο όμιλος, γράψαμε και καταλάβατε, πρεσβευτής στο εγχείρημα του γερμανικού γίγαντα είναι η τσεχική Škoda. 

Και καθίσταται σαφές από την επιλογή του μοντέλου ότι ο πυρετός των SUV δεν επηρεάζει μόνο τις ώριμες αγορές, όπως η Ευρώπη, δεδομένου ότι η Ινδία εμφανίζει επίσης μεγάλη όρεξη, ειδικά για crossover: Renault Kwid, Maruti/Suzuki Vitara Brezza και... Škoda «In».

Škoda Vision In

Ενώ περιμένουμε να μάθουμε το τελικό όνομα του αυτοκινήτου, η Škoda θα παρουσιάσει το πρωτότυπο Vision In στο Σαλόνι του Νέου Δελχί. Ύστερα λοιπόν από το σκίτσο του εσωτερικού, εδώ έχουμε μια πρώτη εικόνα του εξωτερικού σχεδιασμού που, χωρίς μεγάλη έκπληξη, ξεχωρίζει αρκετά από αυτό γνωρίζουμε για τη Škoda στην Ευρώπη, ειδικά όσον αφορά τα φώτα και τους προφυλακτήρες. Το πίσω μέρος είναι λίγο πιο κοντά στα ευρωπαϊκά μοντέλα, με επικεφαλής τα Kamiq και Scala, ειδικά με αυτά τα κωνικά φώτα σχήματος «L».

Προς το παρόν, η Škoda δεν αναφέρει τίποτα για τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, αλλά φαντάζουμε ότι το παρών θα δίνουν μικροί βενζινοκινητήρες με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube