Νέο πρωτότυπο από την Italdesign στην έκθεση Γενεύης [video]

Νέο πρωτότυπο από την Italdesign στην έκθεση Γενεύης [video]

Το "teaser" μας αποκαλύπτει την μεγάλη αεροτομή και την εντυπωσιακή απόχρωση του πρωτοτύπου

Ένα χρόνο μετά από την παρουσίαση του Zeroundo Duerta, η Italdesign επιστρέφει στην έκθεση Γενεύης με ένα νέο πρωτότυπο που όπως όλα δείχνουν θα ανήκει στην κατηγορία των υπεραυτοκινήτων.

Το "teaser" βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία αποκαλύπτει μια μεγάλη αεροτομή, και το φωτιζόμενο έμβλημα του ιταλικού σχεδιαστικού οίκου. Να θυμίσουμε πως η εξαγορά της Italdesign από το VW Group ξεκίνησε το 2010 και ολοκληρώθηκε το 2015, όταν αποχώρησε από την διοίκηση ο ιδρυτής, Giorgetto Giugaro.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτό είναι το σούπερκαρ της Italdesign

Italdesign teaser

Το νέο πρωτότυπο είναι πολύ πιθανό να βασίζεται σε κάποιο υπεραυτοκίνητο του ομίλου Volkswagen, ενώ δεν αποκλείεται να παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό. Το προηγούμενο μοντέλο της Italdesign με το όνομα Zeroundo, βασιζόταν στο πάτωμα της Lamborghini Huracan, ενώ παρήχθη σε μόλις 10 αντίτυπα (5 για την κλειστή έκδοση και 5 για την ανοικτή). Αντίστοιχα, το Nissan GT-R50 που σχεδιάστηκε από την Italdesign θα παραχθεί σε 50 μονάδες.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο μοντέλο θα έχουμε στις επόμενες εβδομάδες μέχρι και την επίσημη πρεμιέρα του που είναι προγραμματισμένη για τις 5 Μαρτίου στην 89η έκθεση Γενεύης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube