Maserati Grecale: Αυτό είναι το νέο «μικρό» SUV από τη Modena

Maserati Grecale: Αυτό είναι το νέο «μικρό» SUV από τη Modena

Η Maserati αποκάλυψε κάποιες φωτογραφίες της Grecale που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. 

Είναι γνωστό πως η Maserati ετοιμάζει ένα μικρότερο SUV που θα τοποθετηθεί στην αγορά κάτω από τη Levante. Πριν από καιρό είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο, αλλά τώρα η ίδια η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του αυτοκινήτου που θα ακούει στο όνομα Grecale (όπου Grecale ο ανατολικός άνεμος της Μεσογείου).

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν με την ευκαιρία της επίσκεψης του προέδρου της Stellantis, John Elkann, και του διευθύνοντος συμβούλου, Carlos Tavares, στις εγκαταστάσεις της Μaserati στη Modena της Ιταλίας. 

Οι πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο είναι περιορισμένες και το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι πως θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. 
Καθώς και ότι θα πατά πάνω στην πλατφόρμα Giorgio στην οποία βασίζεται και η Alfa Romeo Stelvio.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες είναι σχεδόν βέβαιο ότι πέρα των γνωστών συμβατικών επιλογών -μεταξύ των οποίων και ένας twin-turbo V6- θα υπάρχει και ηλεκτρική έκδοση, που όμως θα κυκλοφορήσει αργότερα από τις εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσης. 

Το βαρύ καμουφλάζ δεν επιτρέπει να φανούν πολλά στοιχεία από την σχεδίαση του νέου SUV, μπορούμε όμως να διακρίνουμε πολλά κοινά σημεία με την Levante. Φωτογραφίες από το εσωτερικό δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube