DS Automobiles: Μυστηριώδη teasers

DS Automobiles: Μυστηριώδη teasers

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της DS δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram εικόνες που αναγγέλλουν την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου για τις 21 Μαρτίου.

Η μεγάλη ατραξιόν της DS Automobiles είναι η επικείμενη άφιξη στις εκθέσεις του DS 3 Crossback. Αλλά αυτό δεν πρόκειται για το μοναδικό μοντέλο που περιμένουμε από τον πολυτελή βραχίονα της Citroën: Μια έκπληξη ανακοινώνεται για την 21η Μαρτίου. Ο Thierry Metroz έκανε την ανακοίνωση στον λογαριασμό του, στο Instagram. Ο διευθυντής σχεδίασης της premium φίρμας του Groupe PSA δημοσίευσε ορισμένα teasers που δείχνουν μέρη του μοντέλου.

Thierry Metroz

Είναι αυτό, το τρίτο μοντέλο της νέας γκάμας; Ύστερα από το DS 7 Crossback και το DS 3 Crossback, η DS θα παρουσιάσει το 2019 μια μεγάλη μπερλίνα, η οποία ονομάζεται προσώρας DS 8. Μάλλον δεν πρόκειται για την τελευταία, καθώς το επιβεβαίωσε ο Thierry Metroz. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για ένα concept car, ίσως προγραμματισμένο για το κινεζικό Σαλόνι της Shanghai, το οποίο ανοίγει τις πύλες του τον επόμενο μήνα.

Thierry Metroz

Τα στοιχεία που βλέπουμε δεν επιτρέπουν να έχουμε ακριβή ιδέα για την τοποθέτησή του. Σε μία από τις εικόνες, έχουμε την εντύπωση ότι υπάρχει μια ευθεία αναφορά στα πίσω φλας της «ορίτζιναλ» DS, με ένα σταθερό στοιχείο στο επίπεδο του πίσω κολόνας -ίσως μια κάμερα. Μια γεύση από την καμπίνα αφήνει να εννοηθεί η πρωτότυπη εσωτερική αρχιτεκτονική, με διαμόρφωση θέσεων 2+2+1.

Όπως και να το κάνουμε πρόκειται για κάτι το μυστηριώδες που, ευτυχώς για εμάς, θα παραμείνει μυστήριο μόλις για τρεις ημέρες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube