DS Automobiles: Μυστηριώδες πρωτότυπο για την ΙΑΑ 2015

DS Automobiles: Μυστηριώδες πρωτότυπο για την ΙΑΑ 2015

H DS Automobiles ανακοίνωσε τα σχέδιά της να παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο στην ΙΑΑ 2015, στη Φρανκφούρτη σε δύο εβδομάδες.

Η DS Automobiles, το τελευταίο μέλος του γκρουπ της PSA Peugeot-Citroën επιχειρεί με κάθε μέσο να αποτελέσει αυθύπαρκτο κλάδο στην αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά ακόμα βρίσκεται μακριά από αυτό το στόχο.

Εκείνο που χρειάζεται, ως μάρκα πολυτελείας όπως αυτοπροσδιορίζεται, είναι μια ναυαρχίδα. Οπότε εκτιμούμε ότι το νέο πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στο Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης θα μπορούσε να αποτελεί το πρόκριμά της. Βέβαια πρόκειται για μια αυθαίρετη εκτίμηση που δεν βασίζεται σε κανένα στοιχείο, μιας και η γαλλική εταιρεία δεν έχει δημοσιοποιήσει καμία πληροφορία που να το αφορά.

Από την άλλη, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια πρώτη γεύση για το ευρωπαϊκών προδιαγραφών crossover που στην Κίνα κυκλοφορεί ήδη υπό την ονομασία DS 6WR. Πάντως δεν θεωρούμε ότι θα πρόκειται μόνο για μια σχεδιαστική σπουδή χωρίς μελλοντικό αντίκρισμα στην παραγωγή, διότι όπως προείπαμε ο χρόνος για τον απογαλακτισμό της DS Automobiles από την Citroën πιέζει ασφυκτικά.  

Το νέο πρωτότυπο θα βρίσκεται στο σταντ της στην Φρανκφούρτη μαζί με την ανανεωμένη DS 4 που απέκτησε προσφάτως και έκδοση Crossback.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται το Citroën DS Divine.

[Πηγή DS Automobiles]  
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube