Baojun Yep, ηλεκτρικό pick-up αλά… Samurai [video]

Baojun Yep, ηλεκτρικό pick-up αλά… Samurai [video]

Η έκδοση pick-up με βάση το μικροσκοπικό ηλεκτρικό Baojun Yep από την Κίνα θα τέρψει όλους όσοι νοσταλγούν τα Suzuki Samurai ή ακόμα τα παλιότερα διψήφια LJ και SJ των 70s και των αρχών των 80s.

Baojun Yep Pick-up

Το τετραγωνισμένο αλλά σαγηνευτικό ηλεκτρικό πρωτότυπο Baojun Yep σε έκδοση pick-up που αποκάλυψε η κινεζική φίρμα θα μπορούσε να κάνει να ζηλέψουν όλους όσοι νοσταλγούν (και θα ήθελαν να κυκλοφορούν) ένα μικρό, οικονομικό αντίστοιχο τζιπάκι.

To 3θυρο, 4θέσιο Baojun Yep παραγωγής είναι 100% ηλεκτρικό, με μήκος μόλις 3,38 m, 68 άλογα και πωλείται στην Κίνα €13.100

Βλέπετε, η εποχές που τα παντός είδους κάμπριο δεν ήταν δυσεύρετα στους δρόμους και οι κατασκευαστές διέθεταν τουλάχιστον ένα μοντέλο στην γκάμα τους, παρήλθαν ανεπιστρεπτί. Μαζί τους και οι ανοιχτές εκδόσεις των 4x4. Τα μόνα που παραμένουν στην αγορά, είναι το ελιτίστικο και πανάκριβο Jeep Wrangler 4xe. Α! Και το πρόσφατο, επίσης πανάκριβο Ford Bronco.

Baojun Yep Pick-up

Η έκδοση pick-up του μικρού ηλεκτρικού 4x4 Yep που παρουσιάστηκε πριν από μερικές εβδομάδες, έχει αντικαταστήσει το πίσω κάθισμα με μια μικροσκοπική μπανιέρα. Η διαμόρφωσή του είναι διαφορετική από αυτή των μικρών 4x4 κάμπριο που τα πίσω καθίσματα παραμένουν στη θέση τους. Παρόλα αυτά, όπως θα δείτε και στο video, δεν έχεις παρά να αφαιρέσεις την οροφή, απολαμβάνοντας ακόμα πιο άμεσα τη Φύση.

Baojun Yep 

Εξοπλισμένο όπως και το τυπικό Baojun Yep με έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα, το pick-up υπάρχει προς το παρόν μόνο ως ψηφιακό πρωτότυπο. Το αν θα τολμήσει η Baojun να λανσάρει μια έκδοση παραγωγής, έχει σαφώς να κάνει με τη διατήρηση μιας λογικής τιμής. Για ένα αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου και ολίγον παιχνιδιού, η δελεαστική τιμή αποτελεί προϋπόθεση που ισχύει τόσο για τη Γηραιά Ήπειρο όσο και για την Κίνα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube