Να πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Alfa Romeo MiTo

Να πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Alfa Romeo MiTo

Πόσο βιώσιμη θα ήταν μια νέα Alfa Romeo MiTo; Σίγουρα πάντως θα ήταν πολύ όμορφη!

Μπορεί οι Ιταλοί να έχουν παρασυρθεί στον χορό των SUV και να ετοιμάζουν την πολυαναμενόμενη Milano, αλλά η νέα Lancia Ypsilon μάς άνοιξε την όρεξη: Θέλουμε πίσω την Alfa Romeo MiTo!

Η αλήθεια είναι πως ο πλανήτης ψωνίζει όλο και περισσότερο ψηλά μοντέλα, SUV και crossover, οπότε η βιωσιμότητα που θέλει ο όμιλος Stellantis για τις μάρκες του επιτάσσει να ακολουθηθούν οι νόρμες της αγοράς.

Τι θα γινόταν όμως αν μαζί με τη Milano, είχαμε κι ένα παραδοσιακό χάτσμπακ, σαν την αγαπημένη Alfa Romeo MiTo;

Επειδή τα όνειρα είναι τσάμπα, ένας ψηφιακός δημιουργός φαντάστηκε το μικρό ιταλικό μοντέλο και μας το παρουσιάζει. 

Alfa Romeo MiTo

Και μάλιστα, το έχει προικίσει και με διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος, υποδηλώνοντας ότι χρησιμοποιεί θερμικό κινητήρα. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πρεμιέρα για την ολοκαίνουργια, ηλεκτρική Lancia Ypsilon

Σε αντίθεση, η νέα Lancia Ypsilon θα ξεκινήσει την εμπορική της καριέρα ως αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει κι υβριδική έκδοση. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε και με το Jeep Avenger δηλαδή.

Alfa Romeo MiTo

Είναι τελείως ανεδαφική η προοπτική μιας μοντέρνας Alfa Romeo MiTo; Οι Ιταλοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο πριν από δύο χρόνια, θεωρώντας ότι το νέο μοντέλο θα βασιζόταν στην πλατφόρμα που χρησιμοποιούν τα Peugeot e-208 και Opel Corsa-e.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To Jeep Avenger 4xe συνδυάζει υβριδικό μοτέρ με τετρακίνηση

Αν επέστρεφε, θα ήταν ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, αλλά καθώς δεν έχει ακουστεί κάποια φημολογία τον τελευταίο καιρό, εικάζουμε ότι η πρόταση μπήκε στο χρονοντούλαπο.

Alfa Romeo MiTo

Στράφηκαν στην κότα με τα χρυσά αυγά, τα B-SUV, ήτοι τη Milano που περιμένουμε με αγωνία στις 10 Απριλίου. Το ηλεκτρικό B-SUV της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα συνδυάσει κομψότητα και μπρίο με πιο προσιτή τιμή αγοράς και θα αποτελέσει την πρώτη ηλεκτρική Alfa. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οι περισσότεροι αγοραστές της Alfa Romeo 33 Stradale επέλεξαν τον V6 και όχι την ηλεκτρική της έκδοση

Θα προλάβει την EV έκδοση της 33 Stradale, της οποίας όμως η παραγωγή δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν από τις 24 Ιουνίου του 2024.

Alfa Romeo MiTo

Ως γνήσιο τέκνο της μιλανέζικης φίρμας, η Milano θα θέτει σε περίοπτη θέση την οδηγική απόλαυση. Ας ελπίσουμε ότι οι ιθύνοντες θα εξετάσουν ξανά το ενδεχόμενο μιας MiTo για όσους επιμένουν στα... χαμηλά.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube