O Vasseur παραδέχτηκε πως μιλάει τακτικά με τον Hamilton

O Vasseur παραδέχτηκε πως μιλάει τακτικά με τον Hamilton

O επικεφαλής της Scuderia Ferrari Frédéric Vasseur μίλησε για τον Lewis Hamilton, τονίζοντας πως οι δύο πλευρές διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Frédéric Vasseur and Lewis Hamilton

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Lewis Hamilton αποτελεί έναν από τους κορυφαίους οδηγούς στην σύγχρονη ιστορία της Formula 1.

Μοιραία λοιπόν, κάθε φορά που το συμβόλαιο του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή ολοκληρώνεται, οι συζητήσεις γύρω από το μέλλον του φουντώνουν. Μία από τις ομάδες που συνδέονται στενά με το Βρετανό είναι και η Scuderia Ferrari.

Τροφή σε αυτά τα σενάρια έχουν δώσει φυσικά και οι τρεις επισκέψεις του στις εγκαταστάσεις του Maranello. Παρά ταύτα όμως, ο Hamilton παραμένει πιστός στην Mercedes-AMG, με την οποία ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025.

Ο Frédéric Vasseur παραδέχτηκε πως διατηρέι άριστες σχέσεις με τον Lewis Hamilton, με τον οποίο συνυπήρξε με επιτυχία στο GP2

Frédéric Vasseur

Ο Frédéric Vasseur λοιπόν, παραδέχτηκε πως η σχέσεις του με τον βρετανό σταρ βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο, εξαιτίας της συνύπαρξής τους στην ομάδα της ART GP στο πρωτάθλημα του GP2. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως απαραίτητα στις κουβέντες τους τίθεται και το ζήτημα μίας μελλοντικής συνεργασίας.

«Μιλάω με τον Lewis κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα εδώ και 20 χρόνια, οπότε δεν μπορώ να πω ότι δε μιλάμε, είμαστε πάντα σε επαφή».

Συνέχισε μάλιστα τις δηλώσεις του λέγοντας: «Έτσι είναι, γιατί το μισό grid έχει οδηγήσει για μένα στο παρελθόν, και στο Μπακού είχα μία συζήτηση με τον Lewis στο paddock, και έτσι άρχισαν οι φήμες. Αλλά αν κάθε φορά που μιλάγαμε υπέγραφε συμβόλαιο μαζί μου, θα μου κόστιζε μία περιουσία!»

Lewis Hamilton

Από την πλευρά του, o Hamilton πάντα τονίζει πως έχει καλή σχέση με το πρώην αφεντικό του, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε και πότε γνώρισε τον John Elkann, πρόεδρο της Ferrari:

«Ξέρω τον John πολύ καλά. Γνωριστήκαμε πρώτη φορά στο camp της Google στη Σικελία, εκεί ξεκίνησε η φιλία μας και πάντα ήμασταν σε επαφή. Γνωρίζω επίσης και τον Fred από το 2005 και πάντα είχαμε καλή σχέση, μιλούσαμε συχνά, ειδικά από όταν ανέλαβε πόστο στη Formula 1. Έχουμε ταξιδέψει μαζί και με τον Toto [Wolff, επικεφαλής Mercedes F1], οπότε αυτές είναι οι σχέσεις μας».



 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube