Κλείδωσε η ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθεσίου της Ferrari

Κλείδωσε η ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθεσίου της Ferrari

Στις 13 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του μονοθεσίου με το οποίο η Scuderia Ferrari θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2024.

Frederic Vasseur

Η παρουσίαση του μονοθεσίου της Scuderia Ferrari είναι προγραμματισμένη για τις 13 Φεβρουαρίου. «μια ημέρα πριν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου», όπως άλλωστε επιβεβαίωσε  επικεφαλής της Scuderia Ferrari Frédéric Vasseur.

Πέρα όμως την από την ημερομηνία δεν αποκαλύφθηκε καμία άλλη λεπτομέρεια γύρω από το μονοθέσιο. «Όλα όσα πρέπει θα τα μάθετε στις 13 Φλεβάρη», αποκάλυψε ο Γάλλος.

Στις 13 Φλεβάρη θα παρουσιαστεί το νέο μονοθέσιο της Ferrari, με την ελπίδα ότι το νέο μονοθέσιο θα είναι σαφώς πιο ανταγωνιστικό

Scuderia Ferrari

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Όλα τα ρεκόρ που έσπασε ο Max Verstappen φέτος

Ο Vasseur ανέλυσε επίσης και τους λόγους για τους οποίους το Maranello αποφάσισε να παρουσιάσει το επερχόμενο μονοθέσιο μία ημέρα νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι: Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιταλικής φίρμας, αυτό οφείλεται στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που πρέπει να ακολουθηθούν προκειμένου τα αυτοκίνητα να είναι έτοιμα για τις δοκιμές.

«Έχουμε τις δοκιμές και είναι μεγάλη πρόκληση να τα βάλουμε όλα μαζί, δεν είχαμε άλλη επιλογή», παραδέχτηκε και συνέχισε: «Νομίζω ότι κάποιες από τις ομάδες θα το κάνουν στις 14 του μήνα. Αλλά είναι μεγάλη πρόκληση να είμαστε ήδη έτοιμοι για το pre-season F1 test του Bahrain». Υπενθυμίζουμε ότι οι δοκιμές στην αραβική χώρα, που είναι έτοιμη να εξαγοράσει τον Όμιλο McLaren θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου.

Με το νέο της μονοθέσιο, πίσω από το τιμόνι του οποίου θα συνεχίσουν να βρίσκονται οι Charles Leclerc και Carlos Sainz, η Ferrari φιλοδοξεί να σταθεί πιο ανταγωνιστική και να απειλήσει την κυριαρχία της Red Bull. Άλλωστε την σεζόν που ολοκληρώθηκε, η νίκη του Carlos Sainz στην Σιγκαπούρη ήταν ο μοναδικός αγώνας που δεν κέρδισε η αυστριακή ομάδα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube