Ο Michael Schumacher θεραπεύεται με ήχους Mercedes-AMG

Ο Michael Schumacher θεραπεύεται με ήχους Mercedes-AMG

Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από το φρικιαστικό ατύχημα με το σκι.

Michael Schumacher

Ο Michael Schumacher υπήρξε ιδιοκτήτης πολλών μοντέλων της Mercedes-AMG. Επιπλέον, μετά την απόσυρσή του το 2010, επέστρεψε στη Formula 1 για να οδηγήσει μια Mercedes με κινητήρα AMG πριν αποχαιρετήσει οριστικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Μετά όμως από το τρομερό ατύχημα στο σκι στο θέρετρο Maribel στη Γαλλία πριν από δέκα χρόνια, ο Michael Schumacher χρειάζεται ιατρική φροντίδα όλο το εικοσιτετράωρο. Κι η Mercedes-AMG ίσως μπορεί να του ξεπληρώσει τις υπηρεσίες του με έναν θεραπευτικό τρόπο.

Μια δεκαετία όπου έχουν δοκιμάσει τα πάντα, ακόμα και να του θυμίσουν το παρελθόν ακούγοντας ήχους των Mercedes-AMG

Η οικογένεια του 54χρονου πλέον έχτισε ένα αδιαπέραστο φρούριο γύρω του, χωρίς καμία πληροφορία να βγαίνει στην επικαιρότητα. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι μια ομάδα 15 γιατρών, μασέρ και βοηθών τον φροντίζουν καθημερινά στο σπίτι του στην όχθη της λίμνης της Γενεύης, στην Ελβετία.

Michael Schumacher

Το πρόγραμμα αποκατάστασης του Γερμανού περιλαμβάνει και μια ιδιαίτερη θεραπεία, η γερμανική Bild. Οι ειδικοί προσπαθούν να διεγείρουν τον εγκέφαλο του πρωταθλητή με οικείους ήχους Mercedes-AMG, που άκουγε για πάνω από τρεις δεκαετίες στους αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ελαστικό F1 του Michael Schumacher μετατράπηκε σε βραχιόλι

Ένα νέο ντοκιμαντέρ πέντε μερών από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD θα ρίξει μια σπάνια ματιά στη ζωή του θρύλου της F1. Αλλά είναι πολύ απίθανο να αποκαλυφθούν πληροφορίες για την τρέχουσα κατάσταση του Schumacher.

Michael Schumacher

Το ίδιο συνέβη και με το ντοκιμαντέρ του Netflix του 2021, με τη σύζυγό του, Corinna, να επιβεβαιώνει μόνο ότι υπέστη τραύματα που άλλαξαν τη ζωή του. «Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εδώ», είναι τα πιο αποκαλυπτικά στοιχεία που έδωσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσο κοστίζει μια Ferrari Enzo με την υπογραφή του Michael Schumacher;

Η ίδια έχει θεσπίσει πολύ αυστηρούς κανόνες για όσους επιτρέπεται να έρχονται σε επαφή μαζί του. Ο πρώην πρόεδρος της FIA και στέλεχος της Ferrari, Jean Todd, είναι ένας από τους λίγους που επιτρέπεται να επισκεφτούν τον Michael Schumacher στο σπίτι του.

Michael Schumacher

Ο αδερφός του, ο 48χρονος Ralf Schumacher, είναι επίσης στη βραχεία λίστα: «Μπορεί να μην αναρρώσει ποτέ πλήρως», δήλωσε πρόσφατα. «Μου λείπει ο Michael των παλιών ημερών».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Michael Schumacher αποκτά το δικό του application

Το πρωί της 29ης Δεκεμβρίου 2013, ο Michael Schumacher έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο Maribel, ένα χιονοδρομικό κέντρο στις γαλλικές Άλπεις. Ενώ έκανε σκι σε μια μη ασφαλή περιοχή εκτός πίστας, παρέα με τον γιο του Mick, ένα από τα σκι του φέρεται να γαντζώθηκε σε έναν βράχο.

Michael Schumacher

Έπεσε στο χιόνι χτυπώντας το κεφάλι του σε βράχους, παρόλο που φορούσε κράνος. Ο Schumacher υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις εγκεφάλου στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και τέθηκε σε τεχνητό κώμα για περισσότερο από ένα μήνα. Έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί δημόσια.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube