Nissan Navara Pro-4X Warrior: Ο ανταγωνιστής του Ford Ranger Raptor

Nissan Navara Pro-4X Warrior: Ο ανταγωνιστής του Ford Ranger Raptor

Ένα μοντέλο που εξελίχθηκε αποκλειστικά για την αγορά της Αυστραλίας από την Premcar.

Μπορεί το Nissan Navara να καταργείται από την αγορά της Ευρώπης μέσα στο 2022, όμως το ιαπωνικό pick-up μόλις απέκτησε μια νέα σκληροτράχηλη έκδοση στην αγορά της Αυστραλίας με το όνομα Pro-4X Warrior η οποία μοιάζει ως ο ιδανικός ανταγωνιστής του Ford Ranger Raptor.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Nissan: Καταργεί το Navara από την αγορά της Ευρώπης

Το μοντέλο παρουσίασε η Nissan Αυστραλίας μαζί με την Premcar, μια φίρμα που βασίζεται στην πολιτεία της Βικτώρια και είναι υπεύθυνη για τις μετατροπές. Το Warrior βασίζεται στην ανανεωμένη έκδοση του Navara που έκανε πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2020, όμως έχει δεχθεί μια σειρά από επεμβάσεις που το καθιστούν πιο ικανό εκτός δρόμου.

Σχεδιαστικά, ο πιο περιπετειώδης χαρακτήρας του συγκεκριμένου Navara επικοινωνείται από τον μεταλλικό προφυλακτήρα εμπρός με επιπλέον φώτα LED και δυνατότητα να υποδεχθεί βαρούλκο, την κόκκινη ποδιά με την επιγραφή Navara, τους μεγαλύτερος τροχούς με ελαστικά παντός εδάφους Cooper Discoverer 32", τις προεκτάσεις των φτερών και άλλες λεπτομέρειες. Παράλληλα, διατηρεί όλα τα στοιχεία της εργοστασιακής έκδοσης Pro-4X όπως τις μαύρες λεπτομέρειες σε γρίλια, έμβλημα Nissan, χειρολαβές, ράγες οροφής και σκαλοπάτια των μαρσπιέ, τα εμπρός και πίσω φώτα τεχνολογίας LED με μοντέρνα γραφικά καθώς και την σωληνωτή κατασκευή στην καρότσα.

Nissan Navara Pro-4X Warrior

Αναβαθμισμένη είναι και η ανάρτηση που απέκτησε νέα ρύθμιση για καλύτερη συμπεριφορά σε απαιτητικές συνθήκες και αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 42 mm, με τα αμορτισέρ να είναι βαμμένα σε κόκκινη απόχρωση. Φυσικά έχουν προστεθεί και τα απαραίτητα προστατευτικά καλύμματα στο πάτωμα του οχήματος που προστατεύουν τα μηχανικά μέρη από πέτρες ή άλλα αντικείμενα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Ανανεωμένο Nissan Navara [video]

Δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες για το τι βρίσκεται κάτω από το καπό του Warrior, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά να ανακοινώνονται πιο κοντά στο εμπορικό του ντεμπούτο που είναι προγραμματισμένο για τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο του 2021. Η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Αυστραλίας ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εκδόσεις Warrior και άλλων μοντέλων της Nissan όπως το Patrol.

[Πηγή: CarAdvice]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube