Το νέο ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech θέλει να κρυφτεί… [video]

Το νέο ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech θέλει να κρυφτεί… [video]

Αντικαθιστώντας το Zoé, το διάσημο πλέον νέο ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech των €25.000 φιγουράρει σε ένα νέο επικοινωνιακό κλιπ με κομψή μουσική.

Renault 5 E-Tech

Η Renault θα επικεντρωθεί στην επικοινωνία γύρω από το νέο της ηλεκτρικό σουπερμίνι της, το Renault 5 E-Tech, μέχρι την επίσημη παρουσίασή του που έχει προγραμματιστεί για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2024 στα τέλη Φεβρουαρίου.

Εκτός από ένα περίεργο σύστημα επί πληρωμή που σου επιτρέπει να αποκτήσεις ένα μίνι αντίγραφο κατά προτεραιότητα (και μερικά ακόμη μικρά πλεονεκτήματα), η Renault σχεδιάζει πολλά «teaser» για να δείξει το αυτοκίνητο μέχρι την επίσημη εμφάνισή του.

Tο νέο ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech θα ξεκινά από τις 25.000 ευρώ με μπαταρία χωρητικότητας 40 kWh

Renault 5 E-Tech

Αυτό το νέο video που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της μάρκας στο Youtube είναι μέρος αυτής της εκστρατείας επικοινωνίας. Δείχνει το αυτοκίνητο να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα μέσα σε ένα κτίριο, σε μια πόλη που μοιάζει με το Παρίσι, περιλαμβανομένης μιας καλής πλάγιας όψης και μιας λεπτομερούς λήψης του εμπρός μέρους. 

Έτσι και απ’ ό,τι φαίνεται, η οριστική έκδοση παραγωγής του Renault 5 E-Tech δεν είναι πλέον και πολύ κρυφή, με τον Γάλλο κατασκευαστή να έχει πληρώσει για την περίσταση μουσική του Daft Punk.

Εμείς να θυμίσουμε ότι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech θα ξεκινά από τις 25.000 ευρώ με μπαταρία χωρητικότητας 40 kWh -όπως και το βασικό Mégane E-Tech. Και θα μπορείς να επιλέξεις μπαταρία 52 kWh στην κορυφαία έκδοση, που θα σου επιτρέψει να διανύεις περίπου 400 km με μια φόρτιση. A! Και η Alpine θα παρουσιάσει επίσης μια σπορ έκδοση του 5 E-Tech του χρόνου, το A290.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube