Υβριδικό Renault Captur, νέα σχεδίαση για το 2024

Υβριδικό Renault Captur, νέα σχεδίαση για το 2024

Το μικρό SUV του Ρόμβου, το Renault Captur θα ανανεωθεί στις αρχές του 2024. Όμως η νέα του εμφάνιση δεν είναι πια μυστικό!

Renault Captur 2024

Το 2024 οι αντιπρόσωποι της Renault θα έχουν δουλειά! Scénic, Rafale, R5… Στα νέα μοντέλα, ήρθε να προστεθεί το ανανεωμένο Clio και οσονούπω το αναθεωρημένο σε βάθος Renault Captur.

Αυτή η ανανεωμένη έκδοση του Renault Captur πρόκειται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2024, αλλά χάρη στις εικόνες που έχουν ήδη κατατεθεί με διπλώματα ευρεσιτεχνίας, γνωρίζουμε την εμφάνισή του.

Το Renault Captur 2024 θα διατηρήσει το γνωστό υβριδικό πακέτο E-Tech με τα 145 άλογα

Renault Captur 2024

Όπως και στο σουπερμίνι της Billancourt, το Clio, το μεγαλύτερο μέρος της σπουδής αυτών που ανέλαβαν να φρεσκάρουν το Captur είναι στο εμπρός μέρος. Κομμάτι του αυτοκινήτου που αναθεωρήθηκε πλήρως. Έτσι το γαλλικό B-SUV υιοθετεί τους νέους αισθητικούς κώδικες της Renault, με πρωτοβουλία του Gilles Vidal.

Ξεκινά με μια πιο λεπτή μάσκα, με γρίλια παρόμοια με αυτή που βλέπουμε στα πιο πρόσφατα μοντέλα των Γάλλων. Ο λογότυπος θα είναι επίσης μικρότερος, χωρίς να «δαγκώνει» πλέον το καπό. Και οι φωτιστικές μονάδες πιο επιμήκεις. Για να μειώσει το κόστος του λίφτινγκ, η γαλλική φίρμα κατάφερε να μην αγγίξει τα φτερά. Και τα «άγκιστρα» κάτω από τα φανάρια καταργήθηκαν. Σε αντιστάθμισμα το Renault Captur υιοθετεί τη νέα φωτεινή υπογραφή του κατασκευαστή, με δύο βέλη σε κάθε πλευρά του προφυλακτήρα.

Renault Captur 2024

H μουσούδα του Renault Captur έγινε επομένως πιο αιχμηρή, αλλά το υπόλοιπο αυτοκίνητο παρέμεινε στρογγυλεμένο. Με τα φανάρια να διατηρούν την εμφάνισή «μπούμερανγκ». Όπως και με το Clio, το εσωτερικό θα πρέπει να αναθεωρηθεί οριακά, κυρίως με την αναβάθμιση του infotainment.

Ούτε κάτω από το καπό περιμένουμε κάποια επανάσταση. Το Renault Captur θα διατηρήσει το γνωστό υβριδικό πακέτο E-Tech με τα 145 άλογα. Και να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπάρχει πλέον επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση.

Renault Captur 2024

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube