Volkswagen Taigo: Έρχεται στην Ευρώπη μέσα στο 2021

Volkswagen Taigo: Έρχεται στην Ευρώπη μέσα στο 2021

Το νέο κουπέ B-SUV της Volkswagen πραγματοποιεί τις τελικές δοκιμές εξέλιξης στη Γερμανία.

Το Volkswagen Taigo, το νέο κουπέ B-SUV της γερμανικής φίρμας που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη πριν από το τέλος του 2021, έκανε την εμφάνισή του σε δημόσιους δρόμους της Γερμανίας όπου πραγματοποιεί τις τελικές δοκιμές εξέλιξης χωρίς ίχνος καμουφλάζ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Volkswagen: 24 διαφορετικά μοντέλα η παγκόσμια γκάμα SUV!

Όπως βλέπουμε και στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, το Taigo είναι ίδιο με το Nivus που κυκλοφορεί ήδη σε αγορές της Λατινικής Αμερικής και διαφορετικό από το Taigun που κυκλοφορεί στην Ινδία.

Bασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0, και ουσιαστικά αποτελεί μια παραλλαγή του δημοφιλούς T-Cross με ανασχεδιασμένο αμάξωμα, αυξημένες εξωτερικές διαστάσεις (μήκος 4,27 m) και εντονότερη κλίση της οροφής προς τα πίσω που ακολουθεί τη μόδα των κουπέ-SUV.

VW Taigo

Στο εσωτερικό, το ταμπλό προέρχεται από το Polo, με ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη αφής 10" που ενσωματώνει το τελευταίο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της VW.

Κάτω από το καπό του Taigo θα δούμε τους βενζινοκινητήρες 1.0 TSI (115 PS) και 1.5 TSI (130 PS), με τον δεύτερο να συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων. Σε όλες τις εκδόσεις, η κίνηση θα μεταδίδεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς.

Το Volkswagen Taigo θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της VW στην Pamplona της Ισπανίας μαζί με τα συγγενικά Polo και T-Cross. Λίγο μετά από την πρεμιέρα του Taigo που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, η Volkswagen θα παρουσιάσει και την ανανεωμένη έκδοση του μεγαλύτερου T-Roc.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube