Volkswagen: T-Roc R και Arteon Shooting Brake στο πρόγραμμα;

Volkswagen: T-Roc R και Arteon Shooting Brake στο πρόγραμμα;

Και τα δύο τους μαζί με άλλα εντάσσονται σε μια στρατηγική σφαιρικά ολοκληρωμένης σπορ γκάμας με έντονα σπορ χαρακτηριστικά.

Ο Γερμανός κατασκευαστής απέκτησε πλέον νέο αφεντικό και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν δείχνουν ή τουλάχιστον φημολογούνται ιδιαίτερα φορτωμένα σε νέα μοντέλα και παραγωγή, αν πιστέψουμε τους συναδέλφους μας στη γερμανική Autobild.

To Volkswagen Group, του οποίου προϊστάμενος έγινε ο πρώην No 1 της ομώνυμης φίρμας, ο Herbert Diess, ο γερμανικός Τύπος λέει ότι θα δρομολογήσει μπόλικα νεοεισερχόμενα μοντέλα. Ορισμένα από αυτά είναι λίγο ή περισσότερο γνωστά, αλλά θα υπάρξουν και ολοκαίνουργια.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Volkswagen θέλει να επικεντρωθεί στα σπορ SUV. Έτσι, δεν θα εκπλήξει στους επόμενους μήνες και χρόνια το λανσάρισμα μοντέλων όπως ένα Tiguan R, ξάδελφος του Cupra Ateca ή ένα T-Roc R. Περισσότερο περίεργο είναι ότι η Autobild ανακοινώνει ένα Touareg R και ένα κουπέ Tiguan, δύο αυτοκίνητα που δεν έχουν αναφερθεί μέχρι σήμερα ποτέ από τη Volkswagen. 

Το Arteon, εν τω μεταξύ, θα μπορούσε επίσης να επωφεληθεί από αυτό το τεράστιο πέρασμα σε μια σπορ έκφανση της γκάμας, υιοθετώντας ομοίως το εμβληματικό γράμμα «R». Παρόλο που ακόμη δεν είναι γνωστό αν ένα τέτοιο αυτοκίνητο, το οποίο φημολογείται ότι θα είναι V6, θα προορίζεται για την αγορά της Ευρώπης ή των ΗΠΑ.

Και δεδομένου ότι μιλάμε για το Arteon, χρειάζεται να γνωρίζουμε ότι ο γερμανικός Τύπος ήδη προσδιορίζει την άφιξη μιας έκδοσης Shooting Brake για το 2019. Και εδώ βέβαια έχουμε να κάνουμε με μια επίμονη φήμη από σέρνεται κάμποσους μήνες, αλλά κανένα πρωτότυπο δεν «συνελήφθη» μέχρι στιγμής από κατασκόπους στους δρόμους, παρόλο πως βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν από το υποθετικό δημόσιο λανσάρισμά του.

VW Arteon Shooting Brake

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube